Neviem ako ostatné triedy v ročníku, ale z našej triedy nezmaturovala len jedna baba, aj to som presvedčená že len preto, že proti sebe poštvala slovenčinárku častou absenciou na hodinách...
z nasej 2ja tusim, z ostatnych neviem, a boli to skorej ludia ktori mali zle znamky, lebo kaslali na skolu a bola im uplne ukradnuta.. nic sa na nich nenalepilo ani na hodinach..
z nasej triedy sme zmaturovali vsetci (aj ked 2 maturuju este zajtra z NOSky ,jedneho nepustili k maturite lebo prvy polrok bol v skole asi dva tyzdne dokopy a prepadol zo vsetkeho a druhy polrok bol v skole jednu hodinu.
z druhej triedy na nasej skole - nemecki bilingvalci zmaturovali vetci myslim
Maturita je fraška a zmaturujú všetci okrem tých ktorý sa nedostavia alebo zdrhnú...keď viete v pohode a ešte vám pomôžu a keď neviete tak vám aj tak pomôžu...naša profka nám hovorila že 95% profakov zastáva názor že keď sa niekto už k mature dostane tak ho treba už len kopnúť ďalej.
asi traja, štyria, tak nejako, ale nás maturantov na škole bolo takmer 200 a tí čo neprešli to buď flákali a nepustili ich ani k maturite, alebo na to fakt nemali, čo bola tuším len jedna holka...
ale počula som, kamarát mi vravel, že v jeho triede čo boli 24-a neprešlo 10 ľudí. všetko záleží najmä od školy a učiteľov. samozrejme, že aj od žiakov ale sú učitelia, ktorí topia na maturách a sú učitelia, ktorí sa snažia pomôcť a to veľa zaváži....
@tenario u nas na Gymku nezmaturoval jeden, a to preto, lebo bol drzy, krical na komisiu, vravel, ze take dristy sa odmieta ucit, cez pripravu sa prechadzal po triede...proste sam si za to moze...keby aj nic nevedel a bol kludny, daju mu stvorku...no z jeho strany maximalny nezaujem
a inak zmaturovali vsetci, ucitelia pomahali ako sa len dalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a drzim palce..
z druhej triedy na nasej skole - nemecki bilingvalci zmaturovali vetci myslim
ale počula som, kamarát mi vravel, že v jeho triede čo boli 24-a neprešlo 10 ľudí. všetko záleží najmä od školy a učiteľov. samozrejme, že aj od žiakov ale sú učitelia, ktorí topia na maturách a sú učitelia, ktorí sa snažia pomôcť a to veľa zaváži....
a inak zmaturovali vsetci, ucitelia pomahali ako sa len dalo