Je hra Pou zdarma na AppStore alebo nie? Viete, kupujem si nový mobil a chcel by som vedet nejaké info
A akú farbu iPhone 5s si mám vybrať? Čiernu, Zlatú alebo striebornú?
díki
@darkenstangel
neviem ci nerozumies ale ja ho kupim urcite. Já len chcem vedet ci je zdarma... a nevies citat?
Len pre majitelov Iphonu lebo ostatny hateri proste hejtujú. @n0win0u
neviem o co ti ide ale tiez asi nevies citat... takze
ja som si ju musela kúpiť. Ale zdá sa mi že dajakých 0,99 alebo 1,99 eur. Pokial si chalan tak si kup čierny. ale ja by som si zobrala asi zlatý alebo tiež čierny. :3
Wtf to sa fakt pytas ludi aku farbu mobilu si mas vybrat? Si nacisto nekompletny? Si vyber strieborny a obal hello kitty si daj nanho, ze som ti dobre poradila nie?
@hovnovhlave
nie som lenivy...
Birdz.sk je na to aby sa ludia pytali na veci na ktore nepoznaju odpoved a chcu ju zistit.
A ak sa ti nepáči nemusíš tu ale že vooooobec byť.
pou stoji aktualne 1.79 €...btw,zlaty 5S je otras,idealna je cierna klasika /pokial ti samozrejme nevadi,ze ti farebne nekoresponduje s macbookom,co by niektorych mohlo odradit O.o/
@haterzfuckyou fajn, tak nie si...
tak v tom prípade máš asi v živote veľa času, keď sa niečo také pýtaš do fóra, kde to zvyčajne trvá kým dostaneš normálnu odpoveď, než aby si si to zistil za pár sekúnd cez akýkoľvek vyhľadávač...
a nepovedal som, že sa mi nepáči, jednoducho viem, že stále je plno ľudí, ktorý sa radšej spýtajú než by si radšej niečo našli sami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
hmm... ani jeden, keď už tak čiernej farby
neviem ci nerozumies ale ja ho kupim urcite. Já len chcem vedet ci je zdarma... a nevies citat?
Len pre majitelov Iphonu lebo ostatny hateri proste hejtujú.
@n0win0u
neviem o co ti ide ale tiez asi nevies citat... takze
Ale inak uz by som pockal na tu 6ku iphone
a nie som hater.
sak vpohode. Ked hovoris ze nie... tak asi nie
1,99 - aké ťažké nájsť...
neviem co tu chces ale asi chces byt len zaujimavá a hustá, že si dovoluješ na niekoho iného koho ani nepoznáš.
dík. aspon z viem kde hladat
nie som lenivy...
Birdz.sk je na to aby sa ludia pytali na veci na ktore nepoznaju odpoved a chcu ju zistit.
A ak sa ti nepáči nemusíš tu ale že vooooobec byť.
A k teme teda ja mam strieborny, tak ty ako chlap zeby cierny?
tak v tom prípade máš asi v živote veľa času, keď sa niečo také pýtaš do fóra, kde to zvyčajne trvá kým dostaneš normálnu odpoveď, než aby si si to zistil za pár sekúnd cez akýkoľvek vyhľadávač...
a nepovedal som, že sa mi nepáči, jednoducho viem, že stále je plno ľudí, ktorý sa radšej spýtajú než by si radšej niečo našli sami