účtovníctvo je fajn... s jednoduchým účtovníctvom v nejakej malej prevádzke by sa dalo zarobiť ale nie je to najľahší predmet ale mala som z neho dvojku strojopis je tiež faajn... lebo môžem písať veeeeeeeeľmi rýchlo
hmm máme na poe novú učiteľku.. vypadá že tie hodiny budú zaujímavé, nebudú také nudné, a lepšie to aj naučí.. takže sa na tie hodiny aj teším... a účto.. hmm tiež nová učiteľka.. vypadá že naučiť vie.. ale bude tento rok ťažké.. tak uvidíme.. aa ADK.. hmm v podstate tam len píšeme na kompe.. takže ak od nás nebude veľa chcieť.. tak fajn.. dá sa..
s účtovníctvom sa pasujem už tretí rok, a ako tak sme sa neskamarátili. mám z neho jednotky, dvojky a sem tam aj trojka. nebaví ma to a neviem si predstaviť že by som bola účtovníčka. podniková je super. proste len teória a sem tam nejaký vzorec a počítanie. (čo ma baví asi najviac, lebo matiku mám rada) strojopis?? no začiatky boli kruté, ale teraz je to super. písať rýchlo je machrovstvo
Mne robil práve najväčší problém strojopis, hlavne v prvom a druhom ročníku, ked sme písali na stroji.
Lebo ja som na to nikdy nebola zvyknutá a tam bolo potrebné "stisknúť" tie jednotlivé tlačídla silnejšie ako na klávesnisi od počítača a nevedela som si na to zvyknúť, takže som dosť písmen vynechávala
A najviac som mala rada ekonomiku a hospodársku geografiu
uctovnictvo som mala rada v druhom rocniku..v tretom som to po pol roku zmenila aa aj v druhom rocniku som mala rada hvs...v tretom som to zmenila..od prveho doteraz je to spanielcina (co sice nie je ekonomicky predmet,a le strasne sa mi to paci), ekonomika a adk to su moje oblubene predmety..zvysok neznasam..a to hlavne anglinu aaa este viac bankovnictvo (debilna profesorka) ble ble ble ble ble
ja osobne milujem strojopis hlavne som ho mal rad v prvom a druhom ročníku mali sme bombovú profesorku "elenka" (nebudem davať priezvisko) mila profesorka teraz oblubujem zasa hodiny ekonomiky a riadenia podniku fasa predmet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Lebo ja som na to nikdy nebola zvyknutá a tam bolo potrebné "stisknúť" tie jednotlivé tlačídla silnejšie ako na klávesnisi od počítača a nevedela som si na to zvyknúť, takže som dosť písmen vynechávala
A najviac som mala rada ekonomiku a hospodársku geografiu