Ahoje. Mám pre vás takú otázku. Priťahujú alebo mate radi chlapov čo radi riskujú, nemotajú sa dlho okolo horúcej kaše, vedia povedať vlastný názor, alebo akých ? Lebo čim ďalej tým viac som z vás dopletený a zisťujem že slušný(sem tam vystrajajúci) milý
len jedna rada pre úspech...buď sám sebou...možno to znie ako klišé, ale láska je klišé a keď ťa žena neľúbi takého aký si, tak sa na ňu vyser a hľadaj takú, ktorá je pre teba stvorená a ty si stvorený pre ňu
tak ako isto slušný, dobrý, milý, vážiaci si ma.. a tak chlap má u mňa obrovskú hodnotu!
ale je dôležité, aby si pri tom dokázal povedať svoj názor, vedel, čo chce, povedal mi, že som krava, keď sa tak ozaj správam, dokázal si zariadiť nejaké aktivity aj bezo mňa...
a (hlavne!) aby nekukal na mňa ako na svätý obrázok a nechodil za mnou ako taký chvostík.
Máš sa smiať, máš byť uletený, milý, máš mať podobné záujmy a máš sa so mnou hrať, nemáš byť sprostý ani vtieravý a z času na čas ma máš odkúriť, zignorovať alebo mi zanadávať, hlavne ak obaja budeme vedieť, že je to zo srandy...a potom ťa budem ľúbiť
@husky to je samozrejme.
a písala som to na mužov, ktorí by ma teoreticky zaujali.
boli muži, ktorí ma zaujali, no potom si posrali. najčastejšie tým, že ma mali nejako zidealizovanú a miesto toho, aby boli svojskí, robili všetko len podľa mňa.
a to totálne zabíja túžbu s tým človekom niečo mať.
@elemia tak ale bez toho aby zaujal a aby tam bola nejaka chemicka pritazlivost moze tieto tvoje podmienky splnat akokolvek dobre len to som chcel...jedna vec je byt aky chces a druha je vediet sa predat 8)
@husky to nemal byť podryp ani nič. len som si fakt musela ten tvoj koment @14 prečítať minimálne 3x a pomaly, aby som správne pochopila, ako si to myslel.
ano, mam rada slusnych normalnych chalanov, za istych okolnosti v kombinacii s x dalsimi faktormi ma pritahuju. nie, nepritahuju ma zakonite vsetci slusni a normalni chalani
kazda zena je ina, kazdu zaujme iny typ.. niektora ma rada tichych slusakov, ina zase uletenych "grazlov".. je to tak isto aj pri chlapoch... kazdemu chlapovi sa paci iny typ zeny.. a je len otazkou casu, kedy si kazdy najde pre seba tu vhodnu/ toho vhodneho...
ja osobne nemám rada také prehnane sebavedomé až arogantné alebo príliš akčné typy, povedať si vlastný názor je fajn, ale netreba to preháňať, ja si kľudne všimnem aj takých "nenápadkov" (ale zase nie úplných ťuťmákov)
Bad boys, tým nevieme odolať, milí a rozumní chlapci sú nudní, tak to je..
Sorry, nechala som sa uniesť, doteraz ma nikto neočaril tak, aby som oňho bojovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale je dôležité, aby si pri tom dokázal povedať svoj názor, vedel, čo chce, povedal mi, že som krava, keď sa tak ozaj správam, dokázal si zariadiť nejaké aktivity aj bezo mňa...
a (hlavne!) aby nekukal na mňa ako na svätý obrázok a nechodil za mnou ako taký chvostík.
to som až tak náročná azda?
a písala som to na mužov, ktorí by ma teoreticky zaujali.
boli muži, ktorí ma zaujali, no potom si posrali. najčastejšie tým, že ma mali nejako zidealizovanú a miesto toho, aby boli svojskí, robili všetko len podľa mňa.
a to totálne zabíja túžbu s tým človekom niečo mať.
mam rada skorej kludnych, rozvaznych muzov
@8
nemám rada generalizovanie
návod na toto nie je
a pohľadmi (žena/muž).
(ináč, menšia nepodstatná rada mimo tému. používaj čiarky, lebo sa tie tvoje vety ozaj veľmi zle čítajú.)
no ja nerad delim myslienky ciarkami ale to je lepsie iba z mojho pohladu asi, hlboko sa ospravedlnujem za to
existuje
Sorry, nechala som sa uniesť, doteraz ma nikto neočaril tak, aby som oňho bojovala...