Chcem sa spytat len jednu otazku...tyka sa to stravovania sa..posledne mi prestalo chutit maso bo uz mi s toho aj hrabe na mozog bo sade aj doma len same rezne a kurcata za chvilu by mi aj perie narastlo so zobakom....tak som sa rozhodla s tym trhnut u
@tbm88 z vajičok ? ..ale ja nechcem schudnut aby sme boli pri veci len si organizmus precistit od tych setkych kureniec,prasiatok.a pod mozno to bude trvat pol roka..mozno..rok ..ale tak chutia mi kadejake morske potvory --osobne z masa by som najracej ostala uz len na rybach a plodoch mora.
@cain keď mysliš, že vydržiš jesť toľko vaja len davaj pozor na veľa žltkov maju dosť cholesterolu tak s rybami to zaleži aku maš spotrebu pre mňa su ryby lego veľa prace s tym je, nenajem sa z toho, hlavne ak ma hypnotizuje hovädzie stehno, ktore trči z mrazaku veď uvidiš sama či ti ta nutrična hodnota toho čo budeš jesť bude stačiť
ryby, vajcia, cestoviny, zemiaky, ryza, soja - to ta zasyti, lebo len salaty a taketo hovadiny maju ciastocne dokonca negativnu energeticku hodnotu - pri traveni spalis viac kalorii, ako ti dodaju
@onedisunity a sak ja zdochliny nezerem..a ani nevyprazam ...ja som sa pytala na uplne nieco ine nie nato co mam jest ..ale nato ..ci sa nestane ze po pol roku cistenia organizmu nebudem nosit velkosti s ..
@cain moc chudnúť by si nemala, treba papať každé tri hodiny a iba zdravé veci, minimálne 70% dennej stravy by mala tvoriť zelenina (čerstvá). základ je papať zdravo, žiť zdravo, vyzerať zdravo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
z čoho chceš prijmať bielkoviny veru, že neviem, suplementy ine asi využivať nebudeš
Ja tomu mäsu tiež veľmi veľa nedám a nemám pocit, že by som mala problém s úbytkom na hmotnosti. Tuky a kalórie nájdeš všelikde. Sú ako Coca Cola .