Ty si strasne p*ijebane decko.... radsej zainvestuj do PSP - pravydla slovenskeho pravopysu , vies ?
A pozrite si jeho profil , no pri*ebane decko a strasne ako som povedal,alebo skor strasne rozmaznavane , ked mi ide pisat : no ale na to asi ti nemas... , toto mi napise decko ktore ani nevie pravopis a VSETKO mu kupuju jeho rodicia a on mi povie ze ja no to nemam , a ON ma ? ON si to kupuje zo svojho ? jemu dat ban na rodny list...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(nie play station portable, pravidla slovenskeho pravopisu!)
dosť vtipne naozaj...trapne
@belzeboss
veľmi dobre vieš ako som to myslel
@lenuska175
WTF?
A pozrite si jeho profil , no pri*ebane decko a strasne ako som povedal,alebo skor strasne rozmaznavane , ked mi ide pisat : no ale na to asi ti nemas... , toto mi napise decko ktore ani nevie pravopis a VSETKO mu kupuju jeho rodicia a on mi povie ze ja no to nemam , a ON ma ? ON si to kupuje zo svojho ? jemu dat ban na rodny list...
Nejaká väčšia pamäť - väčšia ako čo?! Neviem čo to znamená
Nový? - určite nie, buď bez wi-fi alebo nie dotykový
Nový ale z T-Mobile alebo Orange - bez klávesnice Nokia 5530, Samsung Jét, HTC staršie verzie, a iné...
Používaný - s klávesnicou MDA vario, rôzne iné značky aj bez klávesnice...