Co by ste urobili, keby ste na internete nasli cloveka, ktory je ako vytrhnuty z vasho sna ? (nemam na mysli vyzor ).Niekto to vam vybije tak dych, koho absolutne zeriete, pritom to nieje rovnaka povaha ako ta vasa ? Prezradili by ste mu svoje city , ktor
@ujoperun a keď si sa priznal k citom prečo si zrušil kontakt, nechápem? Mne by sa predsa uľavilo , keby ma druhý vypočul a povedal mi svoj názor, takého kamoša by som bral.
@ujoperun no ak to bolo z tvojej strany pridaleko, kontakt mala prerušiť asi ona ak by sa jej to zdalo osobne a bezočivé! ak sa tak nestalo urobil si zle, môj názor
No ja by som sa v prvom rade s nim co najskor stretla, lebo co je na internete nemusi byt v reali.potom by som uvidela jak by sa to dalej vyvijalo.ale pokial by som videla ze je to nerealne (byva daleko, atd) tak by som zabudla...
Myslim, ze sa nieco podobne stalo . Ale byva pomerne daleko, je to zena a piseme si roznymi formami dopisovania, ake svet ponuka. Je to proste FAJN. A samozrejme je to "znamost z Birdzu" .
Ale ked uz sme pri takychto znamostiach, nie vzdy si kazdy vezme dost casu na uvazenie svojho nadsenia, ze. V suvislosti s tm mam jdnu milu prihodu asi spred tyzdna, kedy som na istom nemenovanom hernom portali hrala gulecnik s nejakym spanielom a po tretej hre ma poziadal o ruku - no, zvlastne moresy uz toto aj na mna ..
na jednej strane, je to divné keď si prerušil kontak, ja by som to nedokázala ak by som toho človeka mala naozaj rada, ale na druhej strane ak býva ďaleko alebo tak, že by nebolo možné aby ste boli spolu, tak je to dobré...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
omg
Ale ked uz sme pri takychto znamostiach, nie vzdy si kazdy vezme dost casu na uvazenie svojho nadsenia, ze. V suvislosti s tm mam jdnu milu prihodu asi spred tyzdna, kedy som na istom nemenovanom hernom portali hrala gulecnik s nejakym spanielom a po tretej hre ma poziadal o ruku - no, zvlastne moresy uz toto aj na mna ..
a teda robil vsetko preto 8)
a keby to bol chalan.. hm.. neviem, nezvykne sa mi o ziadnom snivat
Určite by som mu hneď nevyznávala lásku a následne neprerušila kontakt.