Zoberú tam aj štvorkára... ale ako fakt, ja poznám ľudí čo sa tam dostali s monitorom na 40% a štvorkami na vysvedčku, čiže ak máš známosti, tak sa neboj.
Aj ja si myslím, že už berú hocikoho, lebo je málo záujemcov...
Kedysi brali len jednotkárov, teraz sa tá hranica už veľmi posunula. Problém je, že keď máš trojky na základnej, na gympli budeš musieť viac zabrať, aby si mala aspoň tie trojky.
na niektore aj stvorkara.. to uz nechapem, jak im vobec napadne sa tam hlasit , ked na to proste nemaju/nemali by mat.. ale tie dnesne gymple zryham sa
samozrejme. práveže dnes berú na gymnázia kohokoľvek, chcú sa nabaliť. všimni si, ako málo ľudí chodí napríklad na učňovky, ostatné školy poberú to, čo už gympel nechcel.
ja by som skôr pouvažoval nad tým či je gympel dobrá varianta... ja by som naň napríklad nešiel síce, keď som si vyberal školu som chcel ísť, a aj som to potom chvíľku ľutoval no nakoniec som vlastne rád že som nešiel na gympel z ktorého by som nemal úplne nič ... elektrotechnická je lepšia ale tak pre dievča neviem či existuje dajaká fajn škola... záleží od toho čo ťa baví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kedysi brali len jednotkárov, teraz sa tá hranica už veľmi posunula. Problém je, že keď máš trojky na základnej, na gympli budeš musieť viac zabrať, aby si mala aspoň tie trojky.
Hlavne ten monitor. - ale žiadne stresy. Je to len ako väčšia písomka