Čafte krásny dnik prajem ja som len dnes chcela tak ..... vás opýtať pár otazociek diky moc za odpovede: 1.čo ako prvé pocitujete keď sa zobudite? 2. Aký je vás sen? Splnil sa? Ako prekonavate psychicku bolest? Dikyyy
1. Vzdy rozmyslam nad tym ako by som stihla vsetko keby som spala aspon o 15 minut dlhsie
2. Nepoviem aky, ale nesplnil sa este, musim makat na mom a druha polovica sna nezalezi odo mna a myslim ze sa nesplni
3. Ja ju neprekonavam nijako, len zijem vo svojom smutnom svete sama ako teraz napr.
1. myslím na frajera, cez týžden to že mi treba ist do školy
2. najväčší sen je, aby som bola šťastná a usilujem sa ho každonenne splniť
3. najskôr plačom, potom sa snažím vyjsť do spoločnosti, komunikovať a nemyslieť na to alebo sa opijem ak je možnosť
1. že sa mi chce spať a že chcem spať a spať a celý deň prespať a nič nerobiť a nezobudiť sa
2. aby zo mňa niečo bolo,aby som bola spokojná sama so sebou a s tým,čo som dosiahla
3. polamentujem si, poplačem si, zmierim sa s tým a poviem si,že je niečo napiču a proste to tak je a vykašlem sa na to a idem spať a
1. cez týždeň že sa mi neeeechce a cez víkend sa otočím na druhú stranu a sladko spím ďalej
2. momentálne vypadnúť odtialto
3. zapičujem si, opijem sa, počúvam hudbu
1. erekciu
2. na jednom sa pracuje a druhy je zatial v nedohladne
3. ked som zdeptany z niecoho tak sa snazim prist na ine myslienky, vacsinou si pozriem film alebo nejaky serial komedialny a poviem si, ze ked nejde o zivot tak nejde o nic, to vzdy pomoze
1. a) Hmm, zaujímavý sen, bodaj by sa splnil.
b) Je mi zima.
c) Síce sa mi nechce, ale pousmejem sa nad tým, ako sa dobre cítim. Nie zo spánku, ale z lásky.
2. Ešte sa mi nemôže splniť, ale snažím sa, aby sa tak stalo, keď príde čas.
3. Nemusím ju prekonávať, lebo žiadnu nepociťujem, i keď viem, aké to je. Ale keby som ju už pocítila, tak by som sa usmiala nad tým (hoci veľmi ťažko), že nikdy nie je najhoršie a tým by som ju zahnala na koniec pobytu v mojej mysli.
1) väčšinou myslím na to, že chcem ešte spať, no inak sa snažím zobudiť hneď do dobrej nálady,niet nad príjemný štart dňa
2) sny sa pomaličky plnia,niektoré menia,treba sa len snažiť o to, aby boli splnené
3) určite sú chvíle,kedy ťa to zlomí, no treba všetko brať s nadhľadom a hľadať viac pozitív, ako negatív
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
2. ani neviem, postupne sa plnia/obmieňajú
3. prácou, sústredením sa na niečo iné
2. nepoviem.. ale nesplnil sa ešte
3. neviem ako sa prejavuje.. ale urcite ibalgin
2. ak som aj niekedy nejaky mala, uz si nan nepamatam
3. opiaty su fajn na kazdu bolest
2. Rodinu chcem mať vlastnú.
3. Nijako.
2. Nepoviem aky, ale nesplnil sa este, musim makat na mom a druha polovica sna nezalezi odo mna a myslim ze sa nesplni
3. Ja ju neprekonavam nijako, len zijem vo svojom smutnom svete sama ako teraz napr.
2. najväčší sen je, aby som bola šťastná a usilujem sa ho každonenne splniť
3. najskôr plačom, potom sa snažím vyjsť do spoločnosti, komunikovať a nemyslieť na to alebo sa opijem ak je možnosť
2. mat ciernu kuchynsku linku z ikea :/
2. aby zo mňa niečo bolo,aby som bola spokojná sama so sebou a s tým,čo som dosiahla
3. polamentujem si, poplačem si, zmierim sa s tým a poviem si,že je niečo napiču a proste to tak je a vykašlem sa na to a idem spať a
2. láska ... nesplnil ... pijem
2. plni sa
jem vela sladkeho
2. momentálne vypadnúť odtialto
3. zapičujem si, opijem sa, počúvam hudbu
2. čojaviem, mať rodinku a fajn robotku čo by ma bavila
3. plakam
2. na jednom sa pracuje a druhy je zatial v nedohladne
3. ked som zdeptany z niecoho tak sa snazim prist na ine myslienky, vacsinou si pozriem film alebo nejaky serial komedialny a poviem si, ze ked nejde o zivot tak nejde o nic, to vzdy pomoze
b) Je mi zima.
c) Síce sa mi nechce, ale pousmejem sa nad tým, ako sa dobre cítim. Nie zo spánku, ale z lásky.
2. Ešte sa mi nemôže splniť, ale snažím sa, aby sa tak stalo, keď príde čas.
3. Nemusím ju prekonávať, lebo žiadnu nepociťujem, i keď viem, aké to je. Ale keby som ju už pocítila, tak by som sa usmiala nad tým (hoci veľmi ťažko), že nikdy nie je najhoršie a tým by som ju zahnala na koniec pobytu v mojej mysli.
2) sny sa pomaličky plnia,niektoré menia,treba sa len snažiť o to, aby boli splnené
3) určite sú chvíle,kedy ťa to zlomí, no treba všetko brať s nadhľadom a hľadať viac pozitív, ako negatív