Keďže sa na stránke Trnavskej univerzity celkom nevyznám, rada by som sa niečo opýtala. Na nete som našla otázky na prijímačky do TT z roku 2009 a pomaly sa ich učím. No napadlo ma či to nie je zbytočné, keďže je tam mnoho otázok, ktoré sme v
@willbebetter .. neviem presne, koľko ich tam je nie sú očíslované .. je tam 325strán a môj odhad-5000otázok- je ozaj len orientačný. okolo 30 otázok by muselo byť na každej strane a tak neverím, že ich je 10000
@bullet1302 alebo @greyness .. bola by som vďačná, ak by ste chvíľku obetovali a odpovedali
@simka1311 pekne, odhaľuješ tu moju dlho pestovanú anonymitu! @lejs ono väčšina otázok je rovnaká na všetky fakulty, pokiaľ viem... ja som sa tiež učil z tých z r. 2009, keď som prijímačkoval a známy, čo je o ročník nižšie tiež.. a pochybujem, že sa odvtedy niečo radikálne menilo... odporúčanú máš na stránke a otázky sú prevažne stade. ak chceš, zájdi si na skúšobný, aby si mala lepší prehľad ako to celé vyzerá. mne to síce nepomohlo, ale aspoň budeš vedieť, čo ťa čaká
áno je ich mega veľa a určo sa to nestihneš naučiť.
to či ich menia netuším. lebo som tam už 5 rokov a ani predtým som to nesledovala ak sú na stránke zverejnené tie z roku 2009, tak platia tie. a tak, tam ani nemáš, čo meniť.
odporúčam sa zamerať na EÚ a taký ten všeobecný prehľad.
a podľa mňa učiť sa to všetko je zbytočné. pokiaľ maturuješ z dejáku a náuky o spoločnosti a zaujímaš sa o okolitý svet, tak nebudeš mať problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A viem, že to je ozaj ťažké. Ja by som len bola zvedavá či stačí tých 5000 otázok či koľko ich vlastne je.
anyway....nejdem hejtovat uz
@greyness skus pomoct ak vies
@bullet1302 alebo @greyness .. bola by som vďačná, ak by ste chvíľku obetovali a odpovedali
@lejs ono väčšina otázok je rovnaká na všetky fakulty, pokiaľ viem... ja som sa tiež učil z tých z r. 2009, keď som prijímačkoval a známy, čo je o ročník nižšie tiež.. a pochybujem, že sa odvtedy niečo radikálne menilo... odporúčanú máš na stránke a otázky sú prevažne stade. ak chceš, zájdi si na skúšobný, aby si mala lepší prehľad ako to celé vyzerá. mne to síce nepomohlo, ale aspoň budeš vedieť, čo ťa čaká
som nevedela, ze to je tajne, kam chodis na skolu
ja si to patricne odcinim, neboj sa
to či ich menia netuším. lebo som tam už 5 rokov a ani predtým som to nesledovala ak sú na stránke zverejnené tie z roku 2009, tak platia tie. a tak, tam ani nemáš, čo meniť.
odporúčam sa zamerať na EÚ a taký ten všeobecný prehľad.
a podľa mňa učiť sa to všetko je zbytočné. pokiaľ maturuješ z dejáku a náuky o spoločnosti a zaujímaš sa o okolitý svet, tak nebudeš mať problém