@lakero chcem vedieť kto ma ako pozná a tomu z nich čo ma pozna najlepšie kupujem tandemovy zoskok. Vlastne chcem ísť ja a nechcel som ísť sam, tak som myslel že to tak zaujimavo vyriešim
Napr, také na zamyslenie, ako kde sa vidíš o 3 roky? Alebo zo zvedavosti, Máš nejaké veľké tajomstvo? A potom ho z neho môžeš hodiny dolovať pri pive Alebo celkom trápne, Predstavoval si si ma niekedy nahého?
@antifunebracka pretože ma teší robiť si z teba prdel ... veď som ti to už napísal ... len ty máš taku krátkodobú pamäť ... bohužiaľ ... musia byť aj takí, aby bola rovnováha medzi normálnymi ľuďmi a blbcami
@antifunebracka mal by si čítať viac kníh, máš dosť chabú slovnú zásobu a opakujes sa. Takto v živote neprerazis. Aleee myslím, že celkom by si sa hodil do filmu ... Blby a blbsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Boze posli mi too ja si to chcem prerobit na svoju verziu aby som mohla zistovat ze nemam kamaratov