Ahojte.Chcem vás len poprosiť, aby ste sa konečne uvedomili. Teda niektorí z vás. Otázky typu:Kto mal incest?, Môžem byť tehotná? a podobné sú niekedy naozaj na zamyslenie, či si niekto vymýšľa, chce sa zabaviť alebo skutočne chce poradiť.Odpovede na otáz
Aj mňa vytáča primitivizmus ludí to je otrasné ja neviem ci sa nepočujú alebo čo???Týmto primitivizmom sa ti neoplatí ani len zaoberat či si tym nervy robiť!!
TAK TO NECITAJ. CO SME V NEJAKOM STREDOVEKOM PAPEZOVE, ZE CHCES PRESADIT JEDINE SVOJE SPRAVNE MYSLENIE ALEBO CO!?
mna teda najviac seru ludia ako ty. Tak ked sa mi nieco nepaci, ma nezaujima a nikto ma nenuti to citat, tak to jednoducho necitam? Preco? pretoze sme (zatial) v demokratickom state A NEPOTREBUJEM NIEKOHO INEHO, ABY ZA MNA ROZHODOVAL? ZE CO BUDEM A CO NEBUDEM CITAT. Co si nejsvojpravna!?
0@ "konečne uvedomili" OMG ty mas 24 rokof a ide su pindat?! nemala bi si sa radsje starat o vlastne deti?1 alebo si pana?1 alebo lezba?! alebo nexces mat deti?1 tak potom co tu pindas??? ked sa ti nejaka tema nepaci tak ju jednoduxo necitaj!!!! su tu kategorie takze kazdi sa spita to co ho zaujima , aj ked je to blbost. vies..od toho su taketo fora a diskusie. alebo cakas ze co sa tu ako bude riesit v takix temax ako je napr sex?! no spametacki velka slecna!!!
@nikeboy moj zlaty. No,ja teraz urcite nechcem vlastne deti mat. Nie som ani lesbicka. Nech ta netrapi,ze ci som alebo nie som panna. Netvrdim,ze sa mi tie temy nepacia, len tie otazky su obcas na zamyslenie. Vidim,ze ty si asi svetaznaly,skuseny chlap a odbornik. PS: Nauc sa gramatiku
@12 mna to ani netrapi. len mi to pride dost odveci, ked sa na hlavne teenegerskom webe, nejaka dospela 24 rocna zena , "rozculuje" nad tym, ake anketi tu kto co zaklada alebo pise. ako ja na tvojom mieste by som skor riesil ine veci, napr aj z osobneho zivota, a nie nejaky web a ake ankety nanom robia teenegery.
to som nikde nenapisal tak to ani netvrdim ze som "svetaznaly,skuseny "
PS:a ty sa nauc ze v 24 rokof tu nemas co namna otvarat usa ohladom gramatiki.
@14 ale no....neprehanaj to zase ved toto je len obycany web, netreba diskusie tu brat smrtelne vazne ja sa nad niektorimi "hlupostami" ako su poniektore ankety len zasmejem skos sa nad takimi anketami povzniest, a nebrat ix tak vazne . a uvydis ako ti bude lepsie
@15 aj ja sa nad tym semtam zasmejem. Ja sa ani radsej k tymto temam radsej nebudem vyjadrovat,lebo to je strasne. Uznavam,ze existuju"normalni" pubertaci a ze su aj taki, co som na nich narazala v mojej teme. Sranda, ze sa my dvaja bavime aj celkom normalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mna teda najviac seru ludia ako ty. Tak ked sa mi nieco nepaci, ma nezaujima a nikto ma nenuti to citat, tak to jednoducho necitam? Preco? pretoze sme (zatial) v demokratickom state A NEPOTREBUJEM NIEKOHO INEHO, ABY ZA MNA ROZHODOVAL? ZE CO BUDEM A CO NEBUDEM CITAT. Co si nejsvojpravna!?
0@ "konečne uvedomili" OMG ty mas 24 rokof a ide su pindat?! nemala bi si sa radsje starat o vlastne deti?1 alebo si pana?1 alebo lezba?! alebo nexces mat deti?1 tak potom co tu pindas??? ked sa ti nejaka tema nepaci tak ju jednoduxo necitaj!!!! su tu kategorie takze kazdi sa spita to co ho zaujima , aj ked je to blbost. vies..od toho su taketo fora a diskusie. alebo cakas ze co sa tu ako bude riesit v takix temax ako je napr sex?! no spametacki velka slecna!!!
to som nikde nenapisal tak to ani netvrdim ze som "svetaznaly,skuseny "
PS:a ty sa nauc ze v 24 rokof tu nemas co namna otvarat usa ohladom gramatiki.