moji rodicia sa rozviedli ked som mala styri roky odvtedy zijem s matkou. rozviedli sa lebo otec hraval bil mamu pil a mal aj milenky......odvtedy sice preslo peknych 11 rokov v priebehu ktorych si moja mama so mnou toho naozaj vela prezila velmi som ju u
chod tam na prazdniny....ako si vravela moze dostat druhu sancu..a este ktomu..nejdes tam na veky! takze vobec ti nemusi byt luto maminy...len jej povedz ze mu chces dat dalsiu moznost a pozret babkua irsko a pojdems tam napr. na mesiac...a potom sa pekne vratis...nic zlozite xD
mama ti nemoze zakazovat stretavat sa s tvojim vlastnym otcom..vies ona sa mozno boji ze tak ako ublizil jej, ublizi aj tebe..ale suhlasim s tym ze mu treba dat druhu sancu..ja by som isla..ved to bolo davno..ludia sa menia, mozno olutoval to co spravil...
je to na tebe ale ak by som bola na tvojom mieste tak by som tam urcite nesla, nedokazala by som sa na neho pozerat po tom ako bil mamu a ako jej ublizoval... ale mas svoj rozum rozhodni sa tak ako to ty citis..
Počkaj do osemnástky a choď potom Ak sa ničo zle vyvynie, kľudne môžeš sama kedykoľvek slobodne odýsť, nájsť si hotel... Teraz by si tam musela ostať na už vopred určený čas, ktovie ako by to dopadlo
ak bude taka moznost ze ked sa ti tam nebude pacit mozes ist kedykolvek domov tak by som siel... ty nemozes stratit nic, mozno mama sa s tym nebude chciet vyrovnat, ale aj ked ju mas rada, zijes si predsa vlastny zivot(podla moznosti)
chod,uzi si krajinu,babicku,nakupy a ak bude otec sekat dobrotu tak mu snad aj odpusti... a mamine povedz ze tam nejdes naveky ale chces mu dat druhu sancu..
@7@0majlo0 Nápad je to síce vynikajúci, rozhodne už len kvôli krajine by sa tam oplatilo ísť, len aby sa náhodou nestalo, že dievčinka sa nám už nevráti domov... chápeš... Ak bude kričať, mama ju asi počuť nebude... Írsko nie je Banská Bystrica...
keby som mala byť tebou,tak by som možno šla.Ale neviem čo všetko si si vytrpela.Tvoja mamina ťa má rada ale ty sa k nej vrátiš!Možno sa tvoja mamina bojí že otca budeš mať radšej alebo že si ho oblúbiš a že sa tam budeš chcieť často vracať.Je to len a len na tebe!...vela šťastia
Ja ti neveim poradiť, ale to čo robil by sa nedalo napraviť ani milionovými nákpmi a ničím takým.. Ja so svojím nemam dobrý vzťah a ani mi nechýba.. Držím palce!! Ale mysli na mamu.. pytaj sa mami a keď ti poviee, že to enchá na teba, tak potom tvoja mama nechce aby si tam šla.. Keď povie, že ench ideš tak choď, ale ked bude vahat tak jej to nerob, bude smutna a zrani ju to viac, ako ju ranil tvoj otec.. Sorry ak som povedal dačo zlé a iba viac som Ťa zneistil..
No tak, ja mam ten isty pripad. Môj otec tiež odyčiel do írska ked som mala 9 rokov a berie drogy ako na kolotoči, je to strašné. Ja som tam dokonca za nim tiež raz išla v Apríli, no ale na to nezabudnem, on sa vôbec nestaral ani nič, nechal ma aby som sa tym na mól spyla a vláčila sa s jeho kamarátmi, nebolo to jednoduché keď boli všetci po večeroch spitý a zdrogovaní, na to nezabudnema, takže sa drš zákonov, držim palce nech nezažiješ to čo ja
Ak vravíš že s drogami neprestal tak by som tam nešla... Ak chce nech príde on za tebou on sa odtiaľto dostane ľahšie ako ty odtiaľ... A ak by prišiel, podľa toho ako by sa správal by som zvážila či tam ísť alebo nie...
no predstavte si nakoniec som tam bola a bolo to uzasne obdobie sice len dvojtyzdnove ale krasne vela sme sa nasmiali, vela som videl, dozvedela sa a vobec ma nemrzi ze som tam bola. dokonca sa tesim na dalsie letne prazdniny aby som tam mohla ist zase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
je tam velmi pekne ale to pocasie... :/