Ten ypsilon na konci ma prinútilo prečítať to slovo s jedným písmenom navyše, medzi "k" a "r" ..
Každopádne, o mnohých spôsoboch neviem, ale vraj môže človek, konkrétne žena dostať otravu krvi z dlhodobo zavedeného tampónu... To ale asi nie je spôsob, ktorý by ťa zaujímal.. So.. Nevermind
A chceš dostať otravu krvi, či prečo sa pýtaš? Vraj najviac toxické takto je uhryznutie od človeka, ale aj zvieratká sú celkom účinné, prípadne IV aplikácia drog v humusáckom prevedení môže byť ok.. ale ak sa chceš uliať z písomky, radšej by som na tvojom mieste povedala že ma bolí bruško
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Každopádne, o mnohých spôsoboch neviem, ale vraj môže človek, konkrétne žena dostať otravu krvi z dlhodobo zavedeného tampónu... To ale asi nie je spôsob, ktorý by ťa zaujímal.. So.. Nevermind
že to nemyslí vážne
Akoze, to je uz smutne toto ale smejem sa
A chceš dostať otravu krvi, či prečo sa pýtaš? Vraj najviac toxické takto je uhryznutie od človeka, ale aj zvieratká sú celkom účinné, prípadne IV aplikácia drog v humusáckom prevedení môže byť ok.. ale ak sa chceš uliať z písomky, radšej by som na tvojom mieste povedala že ma bolí bruško
» en.wikipedia.org/wiki/Sepsis...
Musíš byť niečí fejk, toto sa v skutočnosti nemôže diať
Jasne, ze je to fake, preto tieto fora uz ignorujem.