Co robiť v takej situacii keď sa na vašu polovicku po zaverecnej v podnikunalepi otravny chlap ktorého nie a nie sa zbaviť hlavne keď sa to stáva pravidelne každých x dni (už som to zazil pri nej 2x). Zbavit sa ho po dobrom? Rozbit ho? Volať pandle?
ak by si mal škaredú frajerku, nikto by sa ti na ňu nelepil a mal by si istotu, že by ťa ani nepodviedla, lebo by si ťa vážila, že si ju dokázal k sebe prijať, no
a buď si istý, že raz aj s misky sa stane oškliva ježibaba a to platí aj pre chalapov
@zajkousko no ja som mal babu čo rano po prebudeni vyzerala hadam aj lepšie jak ked bola zmalovaná ale hej hej teraz si musím nájst volajakú bláznivu bojovníčku
@tomi4050 odpinkat? ale ako? Snažil som sa to riešiť asertívne vôbec som na neho nezvysil hlas ale ajtak ma to nebavi furt mať stresy koli nej, keby som s ňou nesiel rano domov mohol ju kludne aj znasilnit. Nakoniec to vzdal a potom keď odysiel sa rozplakala.
@zajkousko ano je pekná ale ja ju mam rad koli iným veciam. Že jej na mne zalezi že je taká ako ja že je dobrá a že ma ma rada, neni to žiadna namyslena barbina ako by si na prvý pohľad čakal ona za to nemôže že je pekná.
@lenuska175 po mesiaci co sme spolu. A v praci ju tiež furt balia stangasti. Zacinam byt alergický na mužské pokolenie.
@xxar3s asertívne? kámo musíš agresívne, šak mu povec že ked nedá pokoj že mu rozdrapíš hubu ve dvoje a ani mater ho nespozná a že ho prizabiješ.... a ak si fyzicky zdatný tak sa nalaka a ujde ale ak niesi tak možeš aj ty mat tu hubu napoly, zas tažko takto ti radit ked otebe ani nič neviem.... ale ja vždy yvýšim hlas a jednoducho sa postavím pred frajerku a pošlem teho típoka do pi**
keby je to v mojej pritomnosti tak mu poviem či si nevšimol že dievča je v mojej pritomnosti a ak by to pokračovalo tak by som si ho vyzval vedla a vysvetlil mu to ráznejšie ,,slovne,, tak ako by to moja partnerka počuť nemusela a až by nepomohlo ani to tak by som mu natiahol
no a partnerku by som mal inteligentnu takže v mojej nepritomnosti by sa ho vedela zbaviť veľmi ľahko
ako dievca by som bola nespokojna ze si situaciu stale nevyriesil
neviem ti poradit lebo moji kamosi su asi desivejsi lebo vzdy stacilo problem vyriesit verbalne
inak ona tiez co je? lebo ja volam kamosov ako poslednu moznost vo vacsine pripadov si poradim sama mam velku hubu a malu trpezlivost
No v prvom rade to jednoducho môže ukončiť ona. Ak je po záverečnej a stále ju tam otravuje týpek, nech mu dôrazne oznámi, aby odišiel. Ak nereaguje, znova ho vyzvať na odchod inak zavolá políciu.
Urcite by si to s nim najprv mala vyriesit ona, az potom by som sa do toho staral keby to z jej strany nepomahalo. Mala by si vediet samostatne riesit problemy, nie cakat, kym za nu budem vybavovat kazdu blbost. Samozrejme, ak ta ma na haku, problem nie je v otravnom chlapovi ale niekde inde
Kebyze sa agresivne a hlucne do toho zamiesam bez toho, aby som si to prediskutoval s nou, pripadal by som si akoze nemam sebavedomie (citim sa ohrozeny nejakym idiotom v krcme), ze povazujem svoju partnerku za tela (lebo si to nevie sama vyriesit) a ze si potrebujem nieco dokazovat.
moju sesternicu takto napadli, ked bola s frajerom, dvaja tipci, co sa nedali slovne odradit. Sesternica s frajerom boli zraneni, lebo sa nebili. Policia to uzavrela ako provokaciu zo strany sesternice. Ti grazli boli urcite kamarati s penismi v uniformach. Nuz nebyt toho, ze sme zo Svk, radil by som ti ho zmastit, ale inak neviem.
si mi pripomenul včerajší večer, keď som odchádzala domov z baru a zdrapil ma za ruku chlap na prelome 30/40 rokov so slovami ,,nemôžeš odísť keď som ťa konečne našiel" riadne psycho, zase som si pripomenula, prečo nechodím medzi ,,ľudí"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a buď si istý, že raz aj s misky sa stane oškliva ježibaba a to platí aj pre chalapov
@zajkousko ano je pekná ale ja ju mam rad koli iným veciam. Že jej na mne zalezi že je taká ako ja že je dobrá a že ma ma rada, neni to žiadna namyslena barbina ako by si na prvý pohľad čakal ona za to nemôže že je pekná.
@lenuska175 po mesiaci co sme spolu. A v praci ju tiež furt balia stangasti. Zacinam byt alergický na mužské pokolenie.
no a partnerku by som mal inteligentnu takže v mojej nepritomnosti by sa ho vedela zbaviť veľmi ľahko
neviem ti poradit lebo moji kamosi su asi desivejsi lebo vzdy stacilo problem vyriesit verbalne
inak ona tiez co je? lebo ja volam kamosov ako poslednu moznost vo vacsine pripadov si poradim sama mam velku hubu a malu trpezlivost