Ahoj Holubkovia, tak kto si pozrel otvaranie Olympiady? Bolo to pekne, najlepsie bolo to kreslenie ludmi na 22 metrovy obraz. A aj tí bubenici boli stýlový. Inak priemer. Ale fascinuje ma ta kultura.
Bolo to perfektne hlavne tie "maxipierka" alebo "maxivesla" alebo co to bolo pri pohlade zhora, a tie "kvadre" co robili take pekne vlny, mna uplne dostalo ked z toho nakoniec vyliezli ludia, nechapem jak to mohli tak paradne zosynchonizovat...
Este dodam ze po tom co som zmeskal otvaranie Aten a Turina som si povedal ze tieto si pozrem cele a aj som kvoli nim v robote kde som to pozeral namiesto do 17:00 bol do 18:15
No jo ... Ja som mal dosť keď pred pár mesiacmi ukazovali v správach na markíze nejaké ženské, kvázihostesky na olympiáde a hovorili tam o tom ako trénovali umelý úsmev ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale mne sa velmi pačilo to bojové umenie, teda ta pasaž
na to si ako došiel?
No jo ... Ja som mal dosť keď pred pár mesiacmi ukazovali v správach na markíze nejaké ženské, kvázihostesky na olympiáde a hovorili tam o tom ako trénovali umelý úsmev ...
Tomu hovorím kvalitná reportáž
snažia sa byt až priliš dokonalý čo sa tyka spravania sa ludí
ale to podla mna nie je až také dôležité pokial to neovplyvní suťaženie