Nazdar, mám problém. Outlook 2007 robí takzvaný beep sound, ktorý je mega otravný pri doručení novej pošty. Viem ako ho vypnúť ale neviem ako ho zmeniť. V možnostiach Outlooku som to nenašiel a cez Zvuky a zvukové zariadenia - Zvuky a ) ďalej zvukové sché
najdi si ten zvuk ktorý to prehráva, premenuj súbor, ktorým ho chceš nahradiť na rovnaký názov (prípadne zmeň aj formát), nahraď súbor, čakaj či to bude fungovať alebo ti píšem kraviny
@mcvpn
tieto veci som sa učil na starej 95 keď som mazal otcovi cesťáky a podobné potrebné dokumentíky. Skúšal som už všetko tradičné, skôr potrebujem netradičnú radu.
asi také niečo ani neexistuje. Ani internet nevie vyriešiť môj problém kugvá. Aj tak ďakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ďakujem za radu to by platilo keby som bol primitív ALE prekvapím niesom písal som vyššie, že ani tento postp nefunguuje ale ďakujem
tieto veci som sa učil na starej 95 keď som mazal otcovi cesťáky a podobné potrebné dokumentíky. Skúšal som už všetko tradičné, skôr potrebujem netradičnú radu.
asi také niečo ani neexistuje. Ani internet nevie vyriešiť môj problém kugvá. Aj tak ďakujem.
to je pravda ale nerieši to problém, ktorý musím vyriešiť ja. Ktorý som už aj tak vyriešil