Predstavte si, že ste účastníkmi klasickej situácie: na nejakej akcii sú dvaja ľudia opačného pohlavia, prípadne rovnakého, ak preferujú rovnaké, každý so svojimi kamarátmi. Dajú sa do reči, pozvú sa na drink, zistia, že si celkom rozumejú, vymenia si ko
odpoviem len na tú poslednú otázku. nie nepovažujem to za podstatné, nehovorila by som mu to a nechcela by som to vedieť ani o ňom, ak by to robil predo mnou, prípadne pred vzťahom
@void to nie je že by si išiel niekde inde ako už si na drink, a platí to skôr pre dievčatá - proste v bare s niekým kecám, on ide po pitie, spýta sa mňa čo pijem... prišlo by mi blbé odpovedať na tú otázku že "mám frajera"
Nechodim na akcie... a ak ano, zvycajne sa mi nikto cudzi neprihovori, pripadne som tam aj s mojou drahou. Takze som este nemal prilezitost odskusat kedy by som to povedal.
Na druhu stranu, ja o nej zvacsa meliem stale, takze by to asi tak dlho nebolo.
nieco podobne, ako @void aj s ohladom uz na to, co bolo povedane v @3
a kedze predpokladam, ze pozvanie na drink v bare uz predpoveda urcitu formu chcenia sa zblizit intimne, tak by som rovno povedal, ze ak ma nieco za lubom, ze som uz zadany a snazit sa nemusi
pod AKCIOU sa myslí kľudne aj večer v bare alebo futbalový zápas alebo omša v kostole alebo kúpalisko alebo hocičo kde je viacej ľudí, len žeby ste vedeli.
no ak by taka situacia nahodou nastala tak by som urcite nepovedala priamo ze ,,som zadana", to by mohlo vyzniet dost tak ze si namyslam nieco pritom chlapec to berie tiez mozno len kamaratsky
takze asi by som len tak medzi recou spomenula nieco jednou vetou co by spadalo do kontextu napr. bavime sa o hudbe, tak poviem ze som bola minule na koncerte takom a takom s priatelom..a hotovo, alebo cosi podobne
uff no u mňa nepravdepodobné...ale teda dobre. teoreticky keby sa toto stalo tak to že som zadaná poviem vtedy ked si všimnem náznaky že ten človek by chcel aj niečo viac... alebo teda v pripade že kecame a pyta sa že čo robievam a tak, iste by som spomenula že travim čas s priatelkou... a tak bla bla... čiže by to zistil iste dosť skoro
Sice uz nie som zadany, ale ked som bol, tak uz pri prvom naznaku sympatii z druhej strany som vytiahol, ze mam priatelku. Prilezitost robi zlodeja a nechat to zajst dalej nemusi dobre dopadnut...
Ale je posielam zeny do prdele aj ked nie som zadany. Minuly tyzden som bol s kolegovcami v striptiz clube a stetka evidentne chcela nadviazat kontakt za ucelom osklbania ma.. Kedze som na aziatky, tak som ju rovno poslal do pice a spokojne som si dalej cuckal najdrahsie pivo mojho zivota
@burble nenechávam jej na seba kontakt ja neviem, momentálne som zadaná a nepociťujem ani tú najmenšiu potrebu vykecávať sa s neznámymi osobami...som spokojná s osobou, ktorú mám..a s priateľmi, ktorých mám...
a zoznamovanie sa na nejakých akciách, výmena čísel atď. mi príde už ako flirt ale to je len a len môj názor...
každopádne, takáto situácia by nenastala...mne by totiž nedalo minimálne nenaznačiť, že niekoho mám...zbytočné motačky by mohli vzniknúť...
ak som zadaný tak sa to snažím spomenúť už pri tých prvých sympatiách. Tá káva alebo niečo na čom by sme sa viac spoznali by bolo najneskoršie kde by som to dal vedieť, väčšinou to ale dám vedieť hneď ešte pred tým než vzniknú nejaké plané nádeje.
Ak som free tak sa spýatm keď je možnosť, najneskôr na tej káve, či je slečna voľná tiež. som dosť otvorený a priamy
Ach to čo je za rozmýšľanie, že mám niekoho, tak s anepúšťam do reči s iným opačným pohlavím....ja aj keď sedím v bare s pármi, tak sa rozprávam s nimi...veď lepšie ako mlčať. aj keď niektorí na to reagujú prekvapene...je mi to jedno.
jednoducho, aj keď s niekým chodím, nemôžem zabúdať, že sú tu aj ostatní ľudia, najmä kamaráti.
zoznamili sme sa a hned z fleku som sa spytala ci ma frajerku, ze nie, tak vravim ok uz mam frajera..tak to robim ked mi sibe, inac sa spytam kamaratov alebo podla situacie
fuha, v tychto veciach som dost striktna, aj ked teda ta uvedena "klasicka" situacia u mna este nenastala ale ok
ak by som bola zadana, tak to sama vytiahnem velmi velmi skoro, pri prvom naznaku "niecoho-viac-ako-len-kamaratstva" od tej druhej osoby.
ja som proste priserne verny clovek...co je ale zaujimave, tato striktnost sa tak trochu vztahuje prave len na spoznavanie NOVYCH ludi kym som vo vztahu, ja akoby som sa bala, ze spoznam niekoho kto mi ucaruje a potom z toho bude pruser...i ked zase, som clovek ktory si vie vazit vztah a nenecha sa len tak poblaznit hodenou kostickou...so "starymi znamymi", kamosmi ktorych som poznala uz aj pred vztahom v pohode pojdem na pivko, kavu atd, lebo voci tymto osobam viem co citim a som si ista ze ma nijako "nepobluznia".
okej, asi som sa maximalne zamotala do toho co som chcela povedat, @burble , to co za temy vymyslas?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Na druhu stranu, ja o nej zvacsa meliem stale, takze by to asi tak dlho nebolo.
a kedze predpokladam, ze pozvanie na drink v bare uz predpoveda urcitu formu chcenia sa zblizit intimne, tak by som rovno povedal, ze ak ma nieco za lubom, ze som uz zadany a snazit sa nemusi
a ked sa jedna onho tak sa nepytam bud mi to povie alebo to uz neni moj problem ze mi to nepovedal
takze asi by som len tak medzi recou spomenula nieco jednou vetou co by spadalo do kontextu napr. bavime sa o hudbe, tak poviem ze som bola minule na koncerte takom a takom s priatelom..a hotovo, alebo cosi podobne
Ale je posielam zeny do prdele aj ked nie som zadany. Minuly tyzden som bol s kolegovcami v striptiz clube a stetka evidentne chcela nadviazat kontakt za ucelom osklbania ma.. Kedze som na aziatky, tak som ju rovno poslal do pice a spokojne som si dalej cuckal najdrahsie pivo mojho zivota
a @15
a zoznamovanie sa na nejakých akciách, výmena čísel atď. mi príde už ako flirt ale to je len a len môj názor...
každopádne, takáto situácia by nenastala...mne by totiž nedalo minimálne nenaznačiť, že niekoho mám...zbytočné motačky by mohli vzniknúť...
Ak som free tak sa spýatm keď je možnosť, najneskôr na tej káve, či je slečna voľná tiež. som dosť otvorený a priamy
jednoducho, aj keď s niekým chodím, nemôžem zabúdať, že sú tu aj ostatní ľudia, najmä kamaráti.
a inak k teme, tak @10
ak by som bola zadana, tak to sama vytiahnem velmi velmi skoro, pri prvom naznaku "niecoho-viac-ako-len-kamaratstva" od tej druhej osoby.
ja som proste priserne verny clovek...co je ale zaujimave, tato striktnost sa tak trochu vztahuje prave len na spoznavanie NOVYCH ludi kym som vo vztahu, ja akoby som sa bala, ze spoznam niekoho kto mi ucaruje a potom z toho bude pruser...i ked zase, som clovek ktory si vie vazit vztah a nenecha sa len tak poblaznit hodenou kostickou...so "starymi znamymi", kamosmi ktorych som poznala uz aj pred vztahom v pohode pojdem na pivko, kavu atd, lebo voci tymto osobam viem co citim a som si ista ze ma nijako "nepobluznia".
okej, asi som sa maximalne zamotala do toho co som chcela povedat, @burble , to co za temy vymyslas?
počkaj, ale to by znamenalo, že keď si povedzme 10 rokov vo vzťahu, tak celý ten čas nespoznávaš nových ľudí?