...ste zistili, že vaša mama (alebo frajerka, niekto blízky) bola na potrate? Bez ohľadu na to, či ste pro-life alebo pro-choice, pozerali by ste na ňu rovnako?
pripisovala by som tomu nejaké jej skratové konanie, nálady a podobne, nezmenilo by to môj pohľad na ňu, ale očakávala by som že to zmenilo jej pohľad na seba
spýtal by som sa na dvovod prečo na nom bola alebo nie a podla toho by som zhodnotil.... Ak by ju "pretiahol niekto " ked bola opitá tak by mi to nevadilo ako keby mi povedala že aj ked bola dlho so svojim partnerom ale proste ešte nechceli....
určite by som sa pozeral na ňu tak isto ako predtým pretože jediný sudca bude jej svedomie a rešpektoval by som jej konanie a určite by som ju podporil v jej rozhodnutí ( i keď niesom za potraty ale zhazdovat niekoho kto nieje na tom najlepšie asi tiež nieje najlepšia možnosť... )
Určite ovplyvnilo. Minimálne v tom, že by som som vedela, že tá osoba si niečím ťažkým prešla a to ju formovalo. Ono je to predsa len iné, kedˇpoznáme cestu toho druhého.. aj ked´asi nikdy nie kompletnú. A nemusíme ju súdiť pozitívne/negatívne. Každý potrat je určite ťažké obdobie v živote... či už plánovaný alebo nie.
tak zaujimal by ma jej pohlad na to, preco sa tak rozhodla a vypocul by som si ju...to aky mam na to nazor ja je nepodstatne,iba by ma to zaujimalo...a samozrejme ze by ma to ovplyvnilo vzhladom na okolnost...nova informacia o mne blizkom cloveku a informacia aj o dovode,cize by som viac chapal uvazovanie toho cloveka v tejto oblasti...
viem o takých, jedna z nich dokonca veľmi blízka. môj pohľad na ne to vôbec nezmenilo, myslím, že to mali veľmi ťažké, najmä po tom. keď mi každá z nich rozprávala, čím si prechádzala, obdivovala som ich silu, že sa zvládli pozbierať.
Ja som zistila pár rokov dozadu ze moja mama bola na potrate.
A nevie ze to viem (zistila som to zo svojej zdravotnej karty), a hrozne sa jej chcem na to spýtať ale hanbím sa A neodsudzujem ju, mala 19 a keby mala vtedy dieťa, asi by potom nemala mňa; a isto ju k tomu viedli racionálne príčiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a miloval aj naďalej....
a milujem samzvanych sudcov ako @8 , rozhodovat, kedy je to "spravne" a kedy nie
a hlavne by som sa na nič nevypytovala. Je to veľmi súkromná vec.
@2
@1
voči Bohu Stvoriteľovi - Trojjedinému...
A nevie ze to viem (zistila som to zo svojej zdravotnej karty), a hrozne sa jej chcem na to spýtať ale hanbím sa A neodsudzujem ju, mala 19 a keby mala vtedy dieťa, asi by potom nemala mňa; a isto ju k tomu viedli racionálne príčiny