Nezakazujú mi pokec, ale internet celkovo. A prečo asi? Lebo tu trávim všetok voľný čas - som tu keď sa nudím, čo je dosť často. Vie ma to poriadne naštvať, ale chápem im.
hm nho mne nezakazuju chodit na pokec len obcas ich stve ze som tam skoro vzdy a pytaju sa s kym si pisem alee ja im powem ze s nikym ..ale inaac v poho sak skoro cela moja rodina ma nick na pokeci ..a netrap sa ze ti zakazuju chodit na pokec proste im to nejako vysvetli aa presvec ich ze si zodpovedna a nic neslusne tam robit nebudes
na pokec, moc nechodím, príležitostne si skontrolovať mail, ale to je azet... Naposledy keď som bola na pokeci tak tam boli ľudia, ktorý so mnou chceli mať sex a to ma ani nevideli, ani slovo som im nenapísala Ako ja proti pokecu nič nemám, len ma to tam neabí a nemám tam čo robiť... A zakazovať?? ALe kdeže... Len mi furt vravia, že si pokazím oči, že ťolko sedím pred compom na čo im ja oznámim, že sú už aj tak pokazené a že pôjdem na operáciu, keď mi ju zaplatia
mne nic nezakazuju, akurat ked som dlho na internete, tak maminka mi pride vynadat. a chapem ju. Pokec kazi ludi, ale aj tak tam vsetci chodia a su. kto ma rozum, nenecha sa ovplyvnit a je normalny aj ked je na pokeci. ale ludia su vseliaki. a prave cez inmternet si viac dovoluju a mnohi su uprimnejsi. a to je uz chore...nici sa generacia ludi, ktori prestavaju komuniovat osobne ale ziju vo virtualnom svete.
na pokeci nájdeš šicko to je fakt pravda...či už úchylákov, kurvy alebo dílerov lenže spoznáš tam aj fajn ľudí..a podľa mňa stále máš možnosť si písať len s vybranými ľuďmi...
a odebilnieva celá mládež pokec je jasný dôkaz, ale postupne sa to dostáva aj sem aj všade...boh žehnaj anonymite internetu
zakazovat internet je podla mna uplna blbost...pokial ti tvoji rodicia veria, a vychovali ta tak ako by mali,tak by ti mali verit a vediet,ze mas vlastny rozum
Akýkoľvek komunitný web, chat a iné veci pomáhajú nadväzovať nové vzťahy a niekedy je lepšie spoznať najprv takto človeka cez internet a potom ísť von. Niekedy je to presný opak. Avšak myslím si, že deťom do určitého veku treba obmedzovať určité weby/aktivity na PC. Teraz tam kde brigádujem mi dala jedna "kolegyňa" otázku, že chce kúpiť svojmu synovy PC, ale nevie či je to vhodné lebo má len 7 rokov, že čo si o tom myslím. Ja som jej na to povedal, že PC dokáže aj vychovávať len takým malým deťom treba určité veci obmedzovať... A na to stačí dáky jednoduchý program...
nieeeeee, na pokec nechodim ,neznasam ho a ludi tam este viac, vzdy ked sa prihlasim tak ma caka aspon jedna tupa, blba, skurvena erpecka od riadneho kkta alebo u
Ovplyvňuje v tom že sú tam piče ktoré si dávajú do albumov fotky ktoré som fotila ja a som z toho nasratá pretože tá kopa neschopných retardovaných chudákov čo tam pracuje s tým nič neurobí...
A na tú stránku pre deti a úchylákov by som nechodila ani keby mi za to niekto platil...
hmm ja chodievam na pokec kazdy den ,ale vidim ,ze tam nie je "extra" ..najprv ,ked som zacala mat net ,cize ked som ho dostala to bolo pre mna nieco new a "in" ,ale potom som si uvedomila ,ze normalnych ludi ,s ktorymi sa da normalne pokecat je tam strasne malo---a dovtedy kym som ho nemala som zila inym zivotom ,(ja viem preco to hovorim ) dost ma to ovplyvnilo ..zistila som zopar veci o vztahoch a tak vsetko dokopy ,a radsej by som bola bez toho uz teraz ale naco to rozoberat uz je aj tak neskoro
Nezabudnem ked sme mali informatiku s učitelkou a jej syn ako skoro každy chodi na pokec kedže bol chori ho chcela ist skontrolovať či je na internete alebo v posteli ... Tak nam dala jeho nick a sa nas pýtala že čo robí a on bol online a v miesnosti SEX SEX ..... ucitelka vyletela s tridy a bezala zobrať mobil medzii tým sme kukali prispevky naploche a on tam písal s jednou o sexe ...tak sme sa celá trieda nielen pobavili na príspevkoch 14 chalana ....ale ešte aj na telefonáte jej matky teda profesorky
mne ineternet ani pokec nezakazuju ... len moja starka mi stale dohowara aby som tam nechodila a hlawne aby som si tam nedawla fotky ae to asi kazda a pokec nevyuziwam na nic ine len na pokecanie s kamosmi urcite nie na nejake uchylnosti a neznasam uchylow ktory sa chcu ,,nezavezne" stretnut...ah jaj na to neodpowedam
hej hej urcite,lebo tu na vselikoho narazite,hlavne na takych skvelych ludi na kotorych sa stanete zavisli,teda na pisani s nimi a presedite tu cely den ani si to neuvedomujete a nevnimate okolity svet az vam preskajuje z toho,no dobre prehanam ale niekedy ot tak je ,ale tak ked ti ludia byvaju daleko a nemozete s nimi byt tak si aspon piseme ,no teda s kamaratmi ale aj s inymi cudzimi
ja tam nechodim ani neplanujem..na mojho brata ale zvyknu hovorit ze co je take zaujimave na tom pokeci, ze tam cele dni pisu o tom istom.."ako sa mas? co robis?"atd..xD a net mi zakazuju ked mam zle znamky ze aby som sa ucila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a odebilnieva celá mládež pokec je jasný dôkaz, ale postupne sa to dostáva aj sem aj všade...boh žehnaj anonymite internetu
hm...nemyslim si i ked ja sa na to pozeram s druhej strany...
My musime ovplyvnovat vas......
A na tú stránku pre deti a úchylákov by som nechodila ani keby mi za to niekto platil...