Povedala som si že skúsim šťastie aj tu na B. a opýtam sa či náhodou nemá niekto z vás doma knihu Temný cypris (to je po česky, myslím že ju žiadne slovenské vydavateľstvo nevydalo) od Agathy Christie a chcel by sa jej zbaviť , môže byť aj po anglicky a
@trdelniiiq to je vela , spod ruky by sa dali zohnat lacnejšie ved sú to tenké paperbackové knihy
pregooglila som vsetko kde bol spomenutý ten názov aj som podala kopec inzerátov ale je to tazké to tu zohnat, v cesku sú lacne aj za 4 eurá ale poštovné sem je zas drahé
@obliviate jj, s tym postovnym je to dost blbe. ja som si tak nasiel plno skvelych knih len v ceskych antikvariatoch ale pri knihe za 50-80kc zaplatim tak 4 eura postovne, co som na jednej stranke nasiel.
ale tak ono, tych 7 eur sa celkom dalo, aj som si nejake objednal. normalne stoja okolo 10-11, co je tiez vcelku dost. mozem ti ked, tak poslat kod z O2 asi na 25% zlavu, ak by si si neskor predsa chcela od nich nieco zobrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pregooglila som vsetko kde bol spomenutý ten názov aj som podala kopec inzerátov ale je to tazké to tu zohnat, v cesku sú lacne aj za 4 eurá ale poštovné sem je zas drahé
ale tak ono, tych 7 eur sa celkom dalo, aj som si nejake objednal. normalne stoja okolo 10-11, co je tiez vcelku dost. mozem ti ked, tak poslat kod z O2 asi na 25% zlavu, ak by si si neskor predsa chcela od nich nieco zobrat
(už som ho prečítala a je to vcelku depresívne čítať nanovo, takže by som spravila dobrý skutok
@mielikki presne na tú časť nemám chuť , nepáči sa mi že je posledný