Asi som od neho mala moc vysoke ocakavania, neviem... Ako ano no, su tam niektore kultove sceny ale tak... Vobec sa mi nepaci. A citala som, ze ssmitny King s nim tiez spokojny nebol...
@Samtord
Áno, áno, o tom som čosi kedysi čítal a verím, že King mohol mať kľudne úplne iné očakávania od filmovej adaptácie svojho diela. Ja sa napríklad musím priznať, že predlohu som nečítal. Čítam veľa a rád, ale veľmi nerád čítam veci, ktoré som ešte predtým videl filmovo (/seriálovo, divadelne) spracované. Narúšajú jazdu mojej fantázie
Btw, jedno z mála diel, pri ktorých som tento zvyk porušil, bolo práve Kubrickove spracovanie Burgessovho Mechanického pomaranča.
Jop, ale musím sa priznať, že skôr ako to Osvietenie som videl jeho pokračovanie Doktor Spánok a to sa mi tiež veľmi páčilo. Na dnešnú dobu plnú sračkových hororov to je dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
...ja sa napríklad divím, že si Garris vôbec trúfol po Kubrickovi spraviť novú adaptáciu
A tá druha verzia, tá Garrisova, je a vraj podľa Kingovej predstavy, ale je moc taká..... No
Kniha je kniha dpc
Áno, áno, o tom som čosi kedysi čítal a verím, že King mohol mať kľudne úplne iné očakávania od filmovej adaptácie svojho diela. Ja sa napríklad musím priznať, že predlohu som nečítal. Čítam veľa a rád, ale veľmi nerád čítam veci, ktoré som ešte predtým videl filmovo (/seriálovo, divadelne) spracované. Narúšajú jazdu mojej fantázie
Btw, jedno z mála diel, pri ktorých som tento zvyk porušil, bolo práve Kubrickove spracovanie Burgessovho Mechanického pomaranča.
O druhej verzii v tomto fóre ale počujem orvykrat.