Zatiaľ som videl XYZkrát film.. knihu vídavam každý deň.. XYZkrát do dňa.. keďže ju mám nad hlavou.. ešte som ju síce nečítal, ale chystám sa ale ajtak viem povedat, zema to bdue bavit
ja som film videla už neikolko krat...knihu som dosova zhltla arozhodne mi neuskodilo presitat si ju..
takze ja odporucam ppo pozreti filmu a docitani knihy este raz si ten film pozret..a natrafite tam na tak veci ktore ste pred tym mozno ani nezaregistrovali, jednoducho mne to pomohlo hcapat iste veci a este viac ma to vtiahlo do deja...
videl som len film lebo volakto vravel, ake je to strasne dobre... ked toho cloveka stretnem tak budem pozadovat, aby mi vratil 1 a pol hodiny mojho zivota ktore som zabil pozeranim "tohto" .... chcem starych dobrych upirov.. nie upirskych teenagerov, ktori ani poriadne nehoria na slnku :/ ... keby ich videl Dracula, tak ich roztrha a ich creva rozvesia po stromoch v lese, lebo robia upirom hanbu... kde maju poriadne upirske sidlo?..nie lacny skleneny domec... a na stene kopa tych ciapiek zpromocii na skole.. OMG.. to tolko krat kazdy z nich absolvoval skolua stale im nedoslo ze je to vymivanie mozgov? .... a miesto ludi cicaju krv lesnym liskam .... BULLSHIT
Konečne kniha, ktorá ma tak srthla . Po HP som ani nedúfala, že niekto napíše niečo také fascinujúce. Všetky štyri časti mám už dávno prečítané. Som zvedavá, či autorka bude pokračovať, aj keď veľmi ružovo to teraz nevyzerá. Teda aspoň nemám nové inf . Film sa mi tiež páčil. Dokonca som nemala veľa výhrad, ako mám vždy keď som čítala knihu a potom videla film.
Kniha sa mi velmi pacila, potom som videla film,ktory by som ohodnitila skolskou znamkou 3.Ak nie 3/4. Bieda. =/ Knihy su ale moc dobre,akurat citam poslednu.
film som sice nevidela ale chcela by som velmi... neverila som, ze by ma ta kniha tak zaujala.. ale uplne som sa akosi do toho ponorila a vzila... je to super.. taky unik pred vlastnou realitou a prezivanie s niekym inym, vynimocnym, tajomnym, zvlastnym... bobma knizka
@22..vies ,ako to nevravim ze nemas,v tomto pravdu,ale zase nie vsetky aktualne filmy,kt.su niekt.aj dobre,a nie takato hovadina..ako,je toto..su,tak jebnuto prezentovane,ze cloveka uz len to odradi...takze,tak nejak....
film som videla raz, knihu mám prečítanú len prvú časť zatiaľ...síce som sa zaprisahávala, že mňa taká óberkravina baviť nebude a ani to čítať nebudem ale mala som slabú chvíľku tak som začala čítať a zo slabej chvíľky sa stávali chvíľky silné a zažrala som sa do toho úplne ale kniha je lepšia určite knihy sú vždy lepšie ako filmy a mne sa to páči...síce som počula na to mnoho názorov ale mne sa to proste páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
takze ja odporucam ppo pozreti filmu a docitani knihy este raz si ten film pozret..a natrafite tam na tak veci ktore ste pred tym mozno ani nezaregistrovali, jednoducho mne to pomohlo hcapat iste veci a este viac ma to vtiahlo do deja...
v dnešnom svete už asi všetko.........