@ygor@8 : nie nerobim, som prilis lenivy na to, ale paci sa mi ta myslienka. Kebyze chcem nejake bojove umenie trenovat, tak toto by mi bolo srdcu najblizsie.
Aj aj... moderne ninjutsu je vykradnute judo a jujutsu, az na to ze sa sem tam ucia zo zbranami a este vojenske techniky proti nozu, pistoli, a tak videl som to, ale moc ma to teda neohurilo
tiez som robil dakedy velmi pradavno karate..zda sa mi ze pri karate sa pouziva sila na prekonanie sily supera a nepaci sa mi ze to je az take prilis popularne viac su mi srdcu blyzke take bojove umenia kde sa na porazenie protivnika pouziva skor jeho vlastna sila napr. Aikido, Wonhwado, Hapkido, Systema atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Bojovy styl zamerany na rychle spacifikovanie alebo usmrtenie supera niekolko tahmi. Pouzivaju zmes roznych tahov inych tradicnych bojovych umeni.
Takze tak
btw, karate je bojove umenie.... sportove karate je maximalne soap opera pre rodicov malych deti