alex ako alexandra alebo alexander? mne je to vlastne jedno lebo ked je to ON tak si spomeniem na svojho neprijemneho stryka a bratanca a ked je to ONA tak na taku skulavu pravnicku ze nevies kam sa jej mas kukat bo ani vystrih poriadny nemala
mam spoluziacku alexandru ktoru volam sandra a tetu alexandru kt volam saša a sa mi to meno nepaci len sa mi paci ze sa daju rozne prezyvky davat ne jak na meno barbora:/a haluz ze ta spoluziacka ma segru karinu a oni maju meniny naraz v jeden den este aj mamu ma alexandru
a alex ako muzske meno sa mi nepaci sa tak vola jeden emak alex evans a taky buzik
môj synček bude Alex,,manzel najskôr nesúhlasil,ale prehovorila som ho..je to podla mna krásne meno a krátke,čo sa hodí aj ku nášmu dlhšiemu priezvisku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a mne sa nepači ani alexandra, ani saša, ani saška.. neznašam to meno
noo, je to pekné meno . . .
A vám sa páči?
a alex ako muzske meno sa mi nepaci sa tak vola jeden emak alex evans a taky buzik
sry nechal som sa uniesť
Takže si nezvestný?
moja angličtinárka má syna alexa