milovala som ho..uz sa mi znechutil to ako o tom svetci rozpravaju v skole atd..citam uz len preto ze chcem vediet koneic..jasne pozriem si aj filmy ale nebudem vrieskat ked ukaze edward nahu hrud ako niektore
mnooo....vellmii...citala som vsetky 4knihy...a mozem povedat ze som mala dost.. nemohla som sa od knihy odlepit..tesiim sa na new moon aj ked viem uz co sa stane..ale mozem uz teraz povedat ze kniha je 1000krat lepssia...
čítala som zatiaľ 3 knihy... vlastne momentálne čítam posledné strany Zatmenia... a potom asi začnem čítať Úsvit... aj keď ho mám len na PC po česky... ... ale tie knihy sú to najlepšie čo som kedy čítala (a niekoľko iných kníh som už teda prečítala)... odporúčam každému, nech si to aspoň raz prečíta... a neoľutuje.. proste tie knihy nie sú ako dievčenské romány, ktoré sa všetky končia úplne rovnako... ale by som povedala, že je to skôr niečo ako harry potter, že sa na tie knihy tak ľahko nezabudne... Meyerová je proste úžasná spisovateľka
citam twilight v originali a odporucam to vsetkym, lebo ci uz pozerate film alebo citate knizku, urcite to je lepsie v povodnom zneni. Na ukazku si pozrite chyby prekladu na stranke:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
諐
kks ty čo máš za fotku ?
» www.agenturasusan.sk