minule som inak vážne uvažovala nad tým, že ak by som sa mala dakedy nebodaj vydávať, tak ženícha z recesia natlačím do svadobných šiat a ja pôjdem v obleku
len asi by mi to veľmi neprešlo, tak možno tak, že sa na začiatku zjavíme hentak a potom sa prezlečieme tak, ako sa od nás očakáva
Yup, a strašne, na väčšinu formálnejších udalostí chodím tak.
Na posledný deň školy som vlietla nedočesaná, nedooobliekaná, nedomaľovaná 4 min pred začiatkom slávnosti do triedy a ošklbala prvého spolužiaka o kravatu, lebo svoju som si nestihla vziať
@mielikki K tej svatbe navrhujem hľadať si muža proporčne približne rovnakého k Tebe, nech si potom už môžete tie odevy iba vymeniť a nie, že každý bude musieť mať dva .
Ozaj, fotky z toho chcem . A čo za fotku som Ti to sľúbila ja ešte?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
len asi by mi to veľmi neprešlo, tak možno tak, že sa na začiatku zjavíme hentak a potom sa prezlečieme tak, ako sa od nás očakáva
Na posledný deň školy som vlietla nedočesaná, nedooobliekaná, nedomaľovaná 4 min pred začiatkom slávnosti do triedy a ošklbala prvého spolužiaka o kravatu, lebo svoju som si nestihla vziať
@21 o to kinda ide -,-
ano čudujem, buď tu nikto nemá vkus alebo neviem
Ozaj, fotky z toho chcem . A čo za fotku som Ti to sľúbila ja ešte?
myslím, že za tú srandu by stáli i dvoje šaty, zas on nemusí mať nejaké veľmi nóbl
predsa teba v šatách/sukni
No jasne!
len som ešte v žiadnom sekáči nevidela svadobné šaty, nie tak ešte v pánskych veľkostiach :/
Však si málo hľadala - vieš, koľko sekáčov je po svete?