vsimla som si uz dlhsi cas, ze muzi hovoria o tom ako maju radi zeny s krivkami, ale kazdy vztah co maju maju veeelmi utle ploche zeny. Dokonca som sa uz viackrat stretla ze preferuju velmi chuducke pred babami s krivkami. Ano,samozrejme, je to o povahe
@mmajuskaa3 ved ale to je otazka proste ani nvs kto to je ako vyzera a tak proste nepoviem keby napise ze 'vsetkym chlapcom v okoli sa pacia chude dievcata a ja taka nie som co teraz?' ale proste takto mi tvoja reakcia pride strasne moc w t f
mne tiez pride ze vacsine sa pacia drobunke chudunke a ako why not, zena ma byt male nezne stvorenie, ale stretla som sa realne s typkom ktory bol totalne v pici z toho ze som tucna (a to som bola fakt dost vtedy), fakt mu to prislo sexy v obtiahnutom obeceni a tak
nepacia sa mi chude zeny s plochym zadkom a prsiami velkosti -1, a ano pacia sa mi krivky a nie medzery medzi stehnami take ze by sa tam tretia noha zmestila.
tak pozor. Krivky =/= obezita. Teraz je v "mode" mat velku prdel, neviem odkial z Brazilie alebo co to prislo, tak skoro vsetky drepuju. Ano, dievca nema byt kost a koza, ale niektore si nevyberaju. Vela myslienok.
Poviem vám tajomstvo: strašne záleží na konkrétnej žene.
Môže mať baba postavičku ako topmodelka, ale keď je piča, tak od nej chlapi budú bočiť.
A nie raz sa mi zapáčila baba pri sebe, lebo s ňou bola proste fakt haluz
@fxx za toto ti poslem daku sošku ja sa len nestačím cudovat ked vidim baby s takym tunelom medzi nohami akoby jej tade presiel rychlovlak a ešte si zajebu leginy
Zacnem od seba. Tymi krivkami neznamena zena tucna. Mne chudemu sa pacia chude a videl som casto tucnych s tucnymi a nielen na Slovensku. Teda ja si pravdepodobne najdem babu atletku, hoci najviac sa mi pacia s bokmi a prsiami. @zeneva77
scasti suhlasim, s tucnymi sa mu ludskejsie vychadza, zato tie krasavice si o sebe myslia, ale hovorim o malej vzorke. Inde moze byt inak. @antifunebracka
nepritahuju ma vyslovene tučné zeny ale pravda je taka,že väčšina co som stretol bola mega v pohode....nebrali sa vazne,mali zmysel pre humor a dobre sa s nimi kecalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Môže mať baba postavičku ako topmodelka, ale keď je piča, tak od nej chlapi budú bočiť.
A nie raz sa mi zapáčila baba pri sebe, lebo s ňou bola proste fakt haluz
To vyzerá, ako tá kľúčová dierka..