je príťažlivosť k iným rasám nejaká forma sexuálnej orientácie aby som vedel povedať, že ma celé etnikum/rasa nepriťahuje? a kategoricky to odmietať/prijímať?
z pohľadu sexuálnej príťažlivosti nerozlišujem medzi rasami/etnikami
suhlasim s @obssesion , ze japonci a hlavne korejci
ale aj taiwanci su celkom ok a kde-tu sa mihne aj pekny cinan (napr. dylan wang, aj ked to je uz ina vekov kategoria
a mam samozrejme svoje velke crushe takze si ma celkom potesil, ze sa im pacime, kym budem mat tych 30, tak uz budu vsetci aj po povinnej vojenskej sluzbe, tak to aby som si zistila, ze kde sa zvyknu zdrziavat a jedneho z nich zbalila
@kakofonicka myslim ze staci ze sa prejdes po meste alebo niekde do spolocnosti... Sami pridu... ale najskor zrejme budu chciet bud cislo, kontakt, alebo sex ... riadne takto sa ta spytaju
ale inak som pozerala take video na yt, co robil jeden korejec a ten vravel, ze ked ta oslovi v klube alebo aj na ulici, ale po zotmeni chlap, tak ze od takeho utekat, lebo ze to bude volajaky taky..... s nedobrymi umyslami
@poke ja to rozlisujem. Vo vseobecnosti (samozrejme je kopu vynimiek) maju rozne rasy rozne fyzicke crty. Napriklad absolutna vacsina cernosiek sa mi nepaci, kvoli typu vlasov, velkosti pier, vela z nich su tlste atd. Na druhej strane vela aziatiek je stihlych, vyzeraju mlado, maju male cecky (co ja preferujem) atd. Cize vies zovseobecnit celkom dobre, ze sa to paci rasa XY.
@obsession@12 mne sa pacia korejsky chalani ale taki co nemaju fuzy/bradu a co nemaju prilis kratke vlasy ale musim suhlasit - su aj zlati. mam par korejskych crushov, a riadne velkych .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A môžte napísať aj dôvod prečo áno/nie.
z pohľadu sexuálnej príťažlivosti nerozlišujem medzi rasami/etnikami
Majú krásny odtieň pokožky
To iste o mužoch .. sú ako to nazvať ..zlatí
Ostatni aziati, ani ženy a ani mužov nepovažujem za extra výnimočných svojim zjavom ..
Ospravedlňujem sa za všetky Číňanky na svete , aj na Birdzi
ale aj taiwanci su celkom ok a kde-tu sa mihne aj pekny cinan (napr. dylan wang, aj ked to je uz ina vekov kategoria
a mam samozrejme svoje velke crushe takze si ma celkom potesil, ze sa im pacime, kym budem mat tych 30, tak uz budu vsetci aj po povinnej vojenskej sluzbe, tak to aby som si zistila, ze kde sa zvyknu zdrziavat a jedneho z nich zbalila
kontakt im dam v pohode, ale sex az po svadbe!