Knihy sú oveľa lepšie než filmy.. keďže v tých nie je všetko čo by malo byť.. @barsbypridal a o čom by mali byť tie knihy keď nie o dobrých a zlých čarodejníkov?? boli by nudnééé
citala som ako mensia, nejak ma to nezaujalo, nemala som rada hlavne postavy, a predstava ze dake okuliarnate decko zachrani svet pred carodejnikom...co ja viem... minule som sa prinutila aby som precitala posledny diel, koniec uplne pokazily, urobily s toho love story, ale sak kazdemu sa paci nieco ine
že by boli úplne super, tak to nie....posledné...hm...tak tam už nebolo to nadšenie a eufória ako z tých prvých, keď som bola ešte dieťa....ale dá sa povedať, že sa mi páčili
@athelasil .. áno boli veľmi super.. od vtedy keď som dočítala poslednú časť mi je smutno.. že už ďalší diel nebude.. ale ževraj autorka napísala inú knihu ta si ju asi kuknem na nete..
ak to niekto neprecital,nemoze tvrdit,ci to bolo dobre alebo nie.
hp je sice detska kniha,ale je vyborna.
A kto tvrdi,ze je to konzum,tak to je tiez hlupost,autorka to pisala uz v roku ´90
@lachance no jasne aj ja som smutna nemam sa na co tesit... ...a cakat nedockavo a potom to rychlo precitat
hej Rozpravky Barda Breedla ci ako sa to pise, jedna z nich (ta o 3 bratoch) bola pisana v 7micke....ja tu knihu nemam, je tenunka a sotji 300 sk, kks....
najlepšie že detská kniha a začína sa to smrťou jeho rodičou a ako sa dostane k tete a strýkovi.... rozprávka fakt... ale je to super čítanie ale už som prečítal aj lepšie
ja mam taky nazor ze ked widimfilm a ma aj kniznu podobu ale skor som widel film ako knihu tak pozeram uz len film lebo uz wem ako sa to skonci cize kniha by bola pre mn uz nezaujimawa
..no ja som sa pri 7 doslova krotila aby som ju neprečítala za deň.. a potom mi dakto prezradil obsah tak ma to mierne naštvalo ale aj tak som to dočítala a úplne inak som si to predstavovala..
dostala som dvakrát tie knihy v škole (odmena), raz jednotku v slovenskej, potom tuším päťku v anglickej verzii a roztrhala som ich. tak to robili aj v skutkoch apoštolov v Biblii, je to normálny kresťanský postup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@barsbypridal a o čom by mali byť tie knihy keď nie o dobrých a zlých čarodejníkov?? boli by nudnééé
hp je sice detska kniha,ale je vyborna.
A kto tvrdi,ze je to konzum,tak to je tiez hlupost,autorka to pisala uz v roku ´90
hej Rozpravky Barda Breedla ci ako sa to pise, jedna z nich (ta o 3 bratoch) bola pisana v 7micke....ja tu knihu nemam, je tenunka a sotji 300 sk, kks....
aaaaaaaaaaach