holenie žiletkou klasickou by som asi nedaval a celkovo sa cítim lepšie na treningoch atď ked sa spotím alebo čo. Teda nikdy som ju nemal ako rumunsky svadobnik tancujuci v tielku ale...
Napissme si pravdu..muz ktory jebez chlpov je zzenstily muz..avsak..muz ktory ma chlpy ako opica, to tiez zzeny neznasaju....taky ten strrdne prepeceny je naj..
@paria333 chlap ktory je bez chlpov od prirody ..taky ma menej muzskeho hormonu...a pokial ide o to co si opisal.. je jasne ze taky muz sa holi od hlavy po paty
@paria333 ja som napisala presne ake to naozaj je.. je to tak stymi hormonmi....stojim si za svojim slovom.. ( v svojom.prispevku si sam protirecis..lebo raz je to bullshit a raz ze moze to tak byt) .. ale kedze som mila zenska ..tak sorry ak som sa ta nejak dotkla
@obsession skús si pogoogliť niečo o testosterone a čo v tele sposobuje prosimta ...
A potom su aj výskumi ochlpenia atď, ako ho človek vývojovo stráca.
neprotirečím, myslel som to skor tak že hormóny môžu teda aj podporujú rast ochlpenia ale toho ktoré je geneticky predispozične dané. A nie v nejakej významnej miere aby si mohla povedať tento má viac testosteronu a tento menej
Ver mi že o testosterone a jeho stimulacii viem hodne
Myslím že pre podporu rastu ochlpenia bude mať vačší význam kolagen v tele....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
holenie žiletkou klasickou by som asi nedaval a celkovo sa cítim lepšie na treningoch atď ked sa spotím alebo čo. Teda nikdy som ju nemal ako rumunsky svadobnik tancujuci v tielku ale...
co sa tyka ochlpenia, pokial nie je nejaky extremne zarasteny tak to asi neriesim. hlavne nech sa umyva a potom je to jedno
» www.detskachirurgia.sk/data/clanky/201... - Copy 1.jpg
Bezchlpový muž je hnus ale aj chlpatec.
to že má niekto menej ochlpenia a niekto viac nieje o hormonoch, sorry ale to je bullšhit riaden
Nevravím že hormony nezasahuju do ochlpenia, ale skôr je to vecou genetiky...
To by potom každý alfasamec musel mat sveter od prírody na chrbte
A potom su aj výskumi ochlpenia atď, ako ho človek vývojovo stráca.
neprotirečím, myslel som to skor tak že hormóny môžu teda aj podporujú rast ochlpenia ale toho ktoré je geneticky predispozične dané. A nie v nejakej významnej miere aby si mohla povedať tento má viac testosteronu a tento menej
Ver mi že o testosterone a jeho stimulacii viem hodne
Myslím že pre podporu rastu ochlpenia bude mať vačší význam kolagen v tele....