Bývalý mi ho chcel ukázať, ale už nestihol, takže asi si ho idem pozrieť a dám vedieť.. Ale vraj je to veľmi komplikované a mám si od začiatku všímať, kto koho hrá, resp. aká postava má aký význam.
neviem , podľa mňa človek ktorý nemá poruchu vnímavosti to musí vidieť nechcem tým nikoho uraziť ale keď už taká slepá nechápavá žížala jak ja videla všetky súvislosti tak už to ozaj pochoopí aj môj pes
film sa mi veľmi páčil dal by som mu plný počet bodov, také filmy mám rád.
Podľa mňa je super ! Myslím si že som pochopil na jeden krát dosť veľa ale samozrejme nie všetko, niečo som si musel potom aj o tom prečítať ale film ma dostal !
Nie je tam nič ťažké na pochopenie, len sa stačí sústrediť. Strih je excelentný - vďaka nemu zbehol film veľmi rýchlo, najmä prvá polovica. Je to jeden z najvýznamnejších filmov za posledné roky a keby sa do neho investovalo ešte viac peňazí, fakt to mohla byť dokonalosť. Je tam multižánrovosť - nájdete v tom detektívku, sci-fi, otrokárske námety, protitotalitný príbeh, geriatrickú polokomédiu, lovestory a kadečo iné - no veľmi dôležitý je metabríbeh nad dejovými líniami, ktorý zdanlivo rozdielne príbehy spája. Český dabing som si len tak zo zvedavosti našiel na nete a je to nechutnosť. Pre mňa 9/10. Super film!
ja som to pozerala s priatelkou a kedže ona to už videla raz tak ked som nepochopila niečo tak ona mi vyvsetlila ale inak väčšinu som chápala a dobré to bolo len tá bududcnosť bola dosť divná... neviem prečo v každom filme ked sa jedná o bududcnosť musia byť lietajuce dopravne prostriedky.... a latexové oblečenie..... ale inak ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale urcite som nepochopila vsetky, asi si to musim pozriet druhy krat
film sa mi veľmi páčil dal by som mu plný počet bodov, také filmy mám rád.
..ale asi ho naozaj treba vidieť aspoň dvakrát
Ale inak vrelo odporúčam