Takže je to zložité ... poznám už dlhšiu dobu jedného chalana ... zo začiatku sa mi vôbec nepáčil no potom som si k nemu akosi našla cestičku ... z jeho strany neviem ako na tom som padla už aj prvá pusa (no ja som ho za ňu nepekne sfúkla :/ a teraz to pe
keď toto by som vážne rada urobila no bojím sa ho to opýtať :/ ... bojím sa reakcie a nechcem vážne pokaziť naše priateľstvo mám ho rada a stratiť ho nechcem ... ale strašne sa trápim lebo neviem na čom u neho som
to on trápi mňa proste keby ste vedeli ako hnusne som ho odpísala po tej puse čo mi dal ... potom som mu povedala resp. napísala že mám z toho nočné mory som IDIOT !!! a odvtedy bol odmeranejší no zase teraz nedávno ma tak objal tak inak a tie jeho pohľady ... ja neviem čo si myslieť o tom ... a ak ... ako nájsť vhodnú príležitosť sa ho na to opýtať ako to je z jeho strany ... toto je na tom najťahšie
Podobný problém som riešila aj ja. Veľmi sa mi niekto páčil, doslova sme sa namotali jeden na druhého, potom to celé akosi upadlo z jeho strany... Ja som sa dosť trápila, nevedela som ako to riešiť, pretože som ho nechcela stratiť. Celé to vyriešila jedna novoročná sms-ka, kde som si okrem novoročného priania vyliala srdiečko a vtedy sa všetko na dobré obrátilo a od vtedy sme spolu a šťastní Takže sa netreba báť a treba si to vydiskutovať, nestratíš nič, akurát zistíš ako sa veci majú Držím palce
hmm to netuším no ťahá mi na 19 .. a takto ... on je taký divný chalanisko doberá si ma .. hovorí mi o iných babách a takto ako ich bude baliť a hento tamto a potom tie jeho pohľady dlhé na mna aj kamošky mi to povedali že ma ide pohladom prepichnúť ... ale ak sa ho to opýtam a povie nou ... a pokazí sa tak kamarátstvo ? ... po tom by som sa mu nemala odvahu pozrieť do očí
máte pravdu :/ ... musím sa ho to opýtať ... len ako na to ... je to zložité ... proste to nejde len tak sa ho opýtať no čo ku mne cítiš ... ja sa bojím som hamblivá a ešte neviem čo všetko dokopy ... hwáá ale Klaudi253 máš pravdu musím to nejako takto aj ja ale z očí do očí to chcem ... dakujem za radu
Vyrieš ho tak ako radili kolegovia hore mne .. musíme to tým dotyčným proste povedať .... nič nestratíme len môžme získať ak povedia že k nám necítia to čo mi k ním budeme sa s tým musieť zmieriť lebo takto to je o nervy :/
podla mna je blbe hovorit chalanovi nieco prva, radsej pockaj na jeho iniciativu, ved aj tak ti je blbe, nevies co mas robit...ked ta bude chciet este, tak ti to da najavo...a toto s nocnymi morami mozes obratit, ked na to pride rec, ze si z neho akoze paf, ze si myslela, ze na to myslis a preto sa ti tazko zaspava
Ved si dohodnite niekde vonku nejake stretnutie, kde budete len dvaja a tentokrat sa nebran, ked sa bude k niecomu schylovat... ziadne trapne reci viest nemusis
duša krásna, takéto veci sa pýtaj jeho a nie cudzích ľudí, čo do toho nevidia AK by ti tu všetci napísali, aby si sa ho nespýtala, nespýtala by si sa ho? a naopak ak by ti každý povedal "urob to", urobila by si to?
v každom prípade
Ak ho máš rada, má právo to vedieť
No ty sa ho bojis na to opýtať? To uz fakt dnešní ľudia nedokážu nič? Vieš co všetko ja robím, aké rysky, trapasy a koľko peňazí obetuvam na zostrojenie kapely a furt sa mi nedarí?! Ale aj tak sa stále snažím a nebojím sa niakej reakcie ostatných xD
V normalnom pripade to je tak ze prvy krok spravi chalan Len za to si ho uz dala dole tak jasne ze je rad na Tebe...
Byt Tebou spravim jednoduchu vec....vrat mu tu pusu a vsetko bude ok
silentcry ... on už urobil prvé kroky ... pobozkal ma zazerá a takto ... ale ja som ho odstavila ako teplú vodu proste ... urobila som chybu teraz to ľutujem a pokúsim sa to napraviť ... inak som aj ja toho názoru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
k téme. podľa mňa to kľudne riskni, pravdepodobne aj on chce teba
v každom prípade
Ak ho máš rada, má právo to vedieť
Risk je zisk
Byt Tebou spravim jednoduchu vec....vrat mu tu pusu a vsetko bude ok
Kazdopadne tym ze mu to povies narovinu h nestratis a netreba sa bat