Caute prosim vas mohol by mi niekto koniec tohto filmu??? Mam to chapat,ze film ma 2 konce a mame si vybrat alebo to,ze vysla von z jaskyne bola len jej iluzia a napokon aj ona zomrela len uz to neukazali ?...A este oplati sa pozriet Dvojku ?
mas koniec pre americkeho divaka a pre europskeho tak isto aj paranormal aktivity ma az tri konce, izba 1408 ma dva etc....dvojka sa oplati ale nieje to uz taky silny filmovy zazitok ako jednotka, skor ide o odvar ktory sice stale funguje ale nebudeme si klamat, ani opakovany vtip nieje uz tak dobry...napr aj film rec jednotka super a dvojka napriek vysokej urovni je uz skor o opakovani a nepocitujes tam uz az tak to napatie...a estek teme, ona vysla a prezila a potom je to co pises ze vysla a nakoniec vlastne nevysla ale ostala tam, cize ta iluzia...oni samozrejme naviazali na tu premna menej zaujimavu verziu ze vysla a nic si nepamatala...
odporucamdvojku aj ekd uz to enni take silne ako ta jednotka ale ma to apr co apr ma to dost svetlych momentov a clekovo je to dobrý film ... az na tu premenu blondiny na drsnacku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty