Viem ako to funguje... Raz si dole, raz hore a všetko si to riadiš sám. Stačí ak sa usmeješ na človeka a hneď máte obaja lepší deň. Žijem v úplnej rodine ale vždy mi tu niečo chýba je to dom nie domov, matka si vybíjala svoje komplexy na mne už od malička
musíš z tej rodiny odísť čo najskôr, nie je iná možnosť. ja som tiež takto roky trpel a chcel som to zlepšiť, ale nešlo to. vyriešilo sa to až ked som odišiel z domu. jediná vec čo ľutujem je to, že som neodišiel skôr. ked sa takto pozerám späť, tak si fakt neviem predstaviť, ako som to dovtedy mohol vydržať a hlavne ako som tak dlho mohol váhať s odchodom.
@kittan ak máš rád svoju rodinu a oni ťa podporujú, zrejme to sa potom nepochopíme... Ani nevieš ako môžeš byť rád. @moonbeam @asceticjunkie to je pravda že čím si ďalej máš lepšie vzťahy s rodinou, využila som každú príležitosť čo len na týždeň ísť mimo domu. A teraz cez prázky mam brigádu aby som netrčala doma, ale jeden deň voľna s matkou a už zakladám takéto fóra x)
@cage8 veľmi ma teší, že sa aspon takto snažíš byť čo najviac mimo nich ale tvoj cieľ by mal byť získať vlastný priestor a opustiť ich. len tak sa budeš môcť rozvíjať, byť sama sebou a len tak budeš môcť byť skutočne šťastná.
@cage8@asceticjunkie ono je rozdiel možno v tom že ju jej rodina nepodporuje mňa mama nijak neobmedzuje i keď do mňa podpichuje furt s tým že jak ma pozná sa od nej nepohnem a budem ju vyciciavať do konca života bo si nenajdem robotu žiadnu ale to mi nevadí neberiem to nijak vážne..
ale proste aj keby som odišiel tak by som mamu minimálne podporoval samozrejme neposielal by som jej z 400€ vyplaty 100€ ale keby potrebovala s niečim pomôcť alebo že by som sa mal isť postarať o brata ktorý je vážne chorý tak by som šiel hoci by neviem čo bolo...
a ak ti pripadám zotročený tak mne to je prakticky jedno ja len svoju rodinu mám moc rád lebo som už o 2 členov rodiny prišiel a nechcem prísť o žiadneho ďalšieho čiže mi je jedno či si o mne dakto pomyslí že som zotročený ale pomohol by som rodine vždy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak si chcela mala si zrobiť o tomto blog na birdzi...
@kittan to je už len super prístup
Ale súhlasím.. prakticky ku všetkému mám vždy zlý prístup.
@moonbeam
@asceticjunkie to je pravda že čím si ďalej máš lepšie vzťahy s rodinou, využila som každú príležitosť čo len na týždeň ísť mimo domu. A teraz cez prázky mam brigádu aby som netrčala doma, ale jeden deň voľna s matkou a už zakladám takéto fóra x)
ale proste aj keby som odišiel tak by som mamu minimálne podporoval samozrejme neposielal by som jej z 400€ vyplaty 100€ ale keby potrebovala s niečim pomôcť alebo že by som sa mal isť postarať o brata ktorý je vážne chorý tak by som šiel hoci by neviem čo bolo...
a ak ti pripadám zotročený tak mne to je prakticky jedno ja len svoju rodinu mám moc rád lebo som už o 2 členov rodiny prišiel a nechcem prísť o žiadneho ďalšieho čiže mi je jedno či si o mne dakto pomyslí že som zotročený ale pomohol by som rodine vždy..