Pamätáte si termíny svojho priateľa / priateľky (čo kedy má a rieši)?
Minule som sa nad tým zamýšľala, tak sa rada spýtam na váš názor – ako je to u vás? Môže byť nepamätanie si a nepripomínanie všetkých termínov druhého určitým typom nezáujmu o neho? Pamätáte si termíny priateľa / priateľky? Pripomínate mu / jej ich?
Ja som si pamätal jej narodky a telefónne číslo a heslo k e-mailu. Ale aj to som občas zabudol alebo si nebol istý, tak som si musel viackrát overiť. Teraz si pamätám už len jej narodeniny. Dneska keď poznám nejaké dievča, tak si ledva spomeniem na jej meno. To vieš, láska je silný nástroj.
Zväčša si pamätám lebo ja si pamätám mega veľa vecí. On si moje nepamätá lebo aj tie svoje zabudne, keď mi ich povie stačí mi, že si pamätá moje narodky, výročko a meniny lebo on nevie kedy má meniny on sám
Ja si pamätám veľa vecí a on nie.. príde mi, že veľa mužov nie je nejak extra na dátumy a termíny.. podobne ako greyness, stačí mi, že si pamätá sviatky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Vždy si pamätám narodeniny, meniny a stačí nie?
Taká škoda .
A kamarátov?
Vážne?
Keď niečo chceš napíš prvý. :S