Potrebujem väčšiu pamäťovku do mobilu. Všade na nete sú pamäťovky za dobrú cenu ale ja potrebujem micro sd sandick 8gb, a všade je micro sdhc. Nevie mi niekto poradiť či by mi mobil akceptoval aj tento druh pamäťovky? Lebo nemám tušenia aký je v tom rozdi
od 4 po 32 giga mas microSDHC - akoze high capacity
od 64 giga do 2 tera mas microSDXC - akoze xtreme capacity
v podstate neviem o ziadnom zariadeni ktore sa momentalne predava co nezvlada SDHC...galaxy ace to samozrejme zvlada takze do 32 giga mozes veselo kupovat...
naopak zase z DSXC nepoznam ziadne zariadenie ktore taketo karty uz bralo...zatial to neni moc rozsirene ale myslim ze tych 16 giga keby si kupis to mas akurat...8 sa mi zda byt malo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Čiže áano sdhc ti tam pôjde
od tej najmensej po 2 giga mas microSD
od 4 po 32 giga mas microSDHC - akoze high capacity
od 64 giga do 2 tera mas microSDXC - akoze xtreme capacity
v podstate neviem o ziadnom zariadeni ktore sa momentalne predava co nezvlada SDHC...galaxy ace to samozrejme zvlada takze do 32 giga mozes veselo kupovat...
naopak zase z DSXC nepoznam ziadne zariadenie ktore taketo karty uz bralo...zatial to neni moc rozsirene ale myslim ze tych 16 giga keby si kupis to mas akurat...8 sa mi zda byt malo..