Vzhľadom na to, že teraz skoro prišli o akreditáciu, tak to asi o niečom svedčí. Neriskoval by som.
Ale možno sa zaradíš medzi super absolventov ako Michal Straka, či Branislav Záhradník. A prednášky bude viesť napríklad naslovovzatý odborník, teta Žitňanská.
@trtken@kesidy@ink vďaka za info a náhodou, nie len vy, ale aj všetkci ostatní, neviete ktoré vš majú stále trvajúci termín na prihlášky? lebo práve táto mala, ale keďže takmer stratila akreditáciu tak radšej nie
asi tak. dat si do zivotopisu paneuropsku VS je ako keby si si tam dala socialnu pracu. a je to uplne jedno ci to je psychologia, pravo alebo informatika. jednoznacne NE
Poznám zopár ľudí, ktorí tam študujú a sú so školou celkom spokojní, vychvaľovali si ju. A nie, tí ľudia nie sú žiadni flákači, skôr ich všetkích považujem za dosť inteligentních
Byvaly Kamarat co ma otca multimilionara tam chodi...na management za 2000€ za rok alebo tusim polrok. Skolu treba brat ako velku investiciu case a ked tam pridame este peniaze o to je ta investicia vacšia ... Ja by som tam nesiel . A vam sa to nezda vela tolko dat za skolu ??? Achh zas som jediny zobrak £€$¥
Tak slováci na nu maju zly nazor lebo je to sukromna skola, pritom v zahranici su dobre skoly hlavne tie sukromne. Paneuropska skola poskupovala tych najlepsich pedagogov co boli volni (to hlavne v oblasti prava no mozno aj inde) cize si myslim, ze vyucbu davaju solidnu. Lenze tu sme na Slovensku a tak s tym teda naozaj realne pocitaj, ze ta budu odsudzovat uz len za skolu ktoru budes studovat.
ja som počula, že tá škola nemá dobré meno. Že ak sa uchádzaš o nejaké pracovné miesto a vidia že si vyštudovala túto školu tak zoberú radšej iného človeka
Vsetci, ktorí ti tu na tu skolu rozprávajú zle veci nemaju ani sajnu ako ta skola vyzera a uz vobec nemaju sajnu ako to tam je. Netreba davat na slova od ludi, ktorí s nou nemaju nic spolocne S akreditáciou mala mimochodom problém len fakulta práva, ostatných sa to netýka. A co sa tyka školného, tak ano je to dost drahe, lenze vsetci co si myslite, ze na statnej skole študujete zadarmo ste na veľkom omyle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
inak teraz majú problém s akreditáciou... taká užasná škola to je
Ale možno sa zaradíš medzi super absolventov ako Michal Straka, či Branislav Záhradník. A prednášky bude viesť napríklad naslovovzatý odborník, teta Žitňanská.
no na tvojom mieste by som už radšej počkal pár mesiacov a podal si prihlášku na nejakú normálnu uni najlepšie mimo Slovenska. Zatiaľ môžeš zarábať.
@19
no ani tá ucmka nie je bohviečo
keby tá škola produkovala kvalitných absolventov, nikto by sa z nej nesmial. Opak je však pravdou.