@patricia1212 to co bolo napisane v prvom prispevku, ze su bohate deti ktore inam nevezmu, (resp. z inej skoly vyhodili a z tejto ich nevyhodia pokial platia)
@patricia1212 Ja nie, ale poznám ľudí Zo súkromných stredných škôl idú na paneuropskú. Zväčša ide o to, že je to lacnejšie platiť VŠ svojmu tupému decku, než platiť vyššie sponzorské na UK. Aj taký prípad poznám.
@sandrushiceq V pohode, aj tak ťa tu nikto nehádže do jedného vreca.
@useless mne je jedno čo si kto o tej škole myslí, ja tam študujem a nemyslím si že som tupé, rozmaznané decko zo zbohatlíckej rodiny
ono všetci moc škatuľkujú a pritom hovno o tom vedia, jasne že sú tam aj také individuá, ale prevažná väčšina ľudí sú ľudia normálni, priateľskí, milí a dokonca aj inteligentní
mrzí ma že ľudia majú na tú súkromnú školu taký názor ako majú, ale čo už, nezmením to...snaď niekedy v budúcnosti pochopia
Noo ja tam mam kamaratku na prave, a dostala sa aj na Komenskeho, alee aj tak si vybrala tuto skolu a mozem povedat ze musi sa ucit a ucii sa, nie je zase taka flakaren, ale nehovorim vela sa tam najde takych co sa nikde nedostali tak im to rodicia zaplatili, ale ona napr. nie je ten typ ... zalezi to od teba ako budes brat tu skolu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
no z tych piatich co tam chodia poznam zo strednej skoly a jedneho este zo zakladnej.
a tam su vlastne ake smery a to je v ba ???
ved si to vygugli preboha ano je to v ba, a smery su tam ako pravo, ekonomia, menezment atd...
@sandrushiceq V pohode, aj tak ťa tu nikto nehádže do jedného vreca.
ono všetci moc škatuľkujú a pritom hovno o tom vedia, jasne že sú tam aj také individuá, ale prevažná väčšina ľudí sú ľudia normálni, priateľskí, milí a dokonca aj inteligentní
mrzí ma že ľudia majú na tú súkromnú školu taký názor ako majú, ale čo už, nezmením to...snaď niekedy v budúcnosti pochopia