@desertdrift spokojnost aj bola, bolo to veľmi príjemné, že nás bolo aj málo a teda učitelia na nás mali veľa času aj individuálne ale mne nesadol odbor chalani niektorí čo boli tam so mnou plánovali odísť lebo im to bolo tazke. Záleží asi od odboru. Také ako právo sa tam dá veľmi ľahko zaplatiť, tak isto aj ekonómka. Ale tá informatika a masmedia sú tam podľa mňa fajn
@feelagain
tak tú radičovú by som zaradil skôr do kategórie skrachovanec... a ako fakt... kto iný by šiel študovať či učiť na takú školu, ktorá sa akurát tak môže porovnávať s učňovkami
@marcello1111 Nebudem vyberať veci ktoré sú alebo nie sú pravda. Môžeš to pokojne brať ako malé víťazstvo a oddôvodniť si to mojou neschopnosťou argumentovať. Ale Daňo, Harabin, Vasky.. to sú takí slizáci, na ktorých sa jednoducho nedá pozerať dlhšie ako pár minút, niekedy pár sekúnd. Aby som ťa uviedol do toho, prečo mi títo "novinári" a pseudo-odborníci prekážajú.. Mal som chvíľu také slabšie obdobie kedy som si fičal na konšpiračkách a podobných srandách a natrafil som tam aj na videá týchto nádejných jútuberov a možno je chyba vo mne, ale príde mi, že pre všetkých troch sú nepriatelia vždy len tí, ktorí s nimi nesúhlasia a konajú inak, ako si to oni predstavujú. Napríklad ja doteraz nechápem za čo taký Daňo akože bojuje. Na jednu stranu sa oháňa s tým že kto je alebo bol ŠtB, no pritom sa fotí s ľuďmi ako Perný, ktorý má určite na zadku vytetované kladivo a kosák. No a ak niekto nie je ŠtBák (čo vlastne neviem prečo mu prekáža) tak je to fašista. No a potom sa kamkuje s Harabinom, čo si nijako neviem zaradiť nikam. Jednoducho nie, snažím sa nejako to celé zaradiť, alebo pochopiť alebo čo, ale toto mi proste nepríde ako investigatíva ani nič tomu podobné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
sami ŠTB-bák, skrachovanec a podvodník...
tak tú radičovú by som zaradil skôr do kategórie skrachovanec... a ako fakt... kto iný by šiel študovať či učiť na takú školu, ktorá sa akurát tak môže porovnávať s učňovkami
v čom nemajú pravdu, rád si to vypočujem...