ktoré su naj?aké nosíte?chceli by ste?obdivujete? (chcel som napisa vočíz ale tomu by asi nikto nerozumel a ešte by to boli aj komplikácie ako v mojej poslednej ankete z edície... stuck_out_tongue:rosím k tomuto sa nevyjadrujte len k hodinkám
ja som maniak na hodinky... neviem prečo ale srdcu najbližšie sú mi obyčajné Timex-y, to je fakt asi moja najobľúbenejšia značka, hlavne rada Expedition A momentálne sníívam o Tissot T-touch-och a trítiových Luminox-och
@heatrow a nechceš radšej také s vodným delom a žuvačkami? myslím že ich ešte mám doma odložené.. len žuvačky som už zjedol a to nesrandujem vážne som také mal !
ja mam rolexky ked sme boli v bankoku tak som nemohol odolat mali tam neskutocne ceny a rolexky za 5000 euro sa dali kupit za 900... tak som si urobil radost
@aguri500 ja mám odtiaľ jedny SEIKáá za neskutočnú cenu.. len nech mi niekto vysvetlí ako sa v japonských hodinkách ocitol švajčiarsky strojček vyrobený v singapúre ...
@rainbowwarrior ja sem tam chodievam na fóra o hodinkách sa pokochať a tam tí blázni majú desiatky hodiniek v hodnotách bežne aj 3tisícky evri za kus.. vždy len nechápavo krútim hlavou a radujem sa z mojich rádovo 100-eurových hodiniek ktoré som kúpil za 20eur na ebay-i
@rainbowwarrior keby ze si mam vybrat medzi telkou pocitacom a hodinkami tak si vyberiem hodinky... mam rad hodinky a ta cena bola fakt dobra... staci mi obycajna telka a normalny notebook ktory funguje...aj tak telku velmi nepozeram... neviem ci som bohatsi ale raz za cas si rad spravim radost
@hetfield no dufam ze nie je mam k nim aj zarucny list a aj nejaky certifikat ci co... kupoval som to v normalnej predajni hodiniek takej aka je napr. vo viedni...aj ked je cena taka nizka je to podozrive ale uz ich mam rok aj nieco a idu skvele.
Inak kovovy remienok, analogove, natahovacie alebo s automatom a potom ostava uz len vzhlad a prednost pred modnymi znackami davam tradicnym hodinarskym znackam.
Mám asi pätnásť hodiniek, nepotrpím si na značku, mám ultratenké Seculus, klasické Junghans, 3 x hranatý Lumir, zvyšok je z Lidlu. Pokiaľ ide o dizajn, uprednostňujem hranaté s koženým remienkom (prirodzene, že lidlovské majú plastový tváriaci sa ako kožený a páchnuci Čínou).
@radiophonic no ale za tie 4 eura s 3-ročnou zárukou... no nekúp to Ja ich mám tiež zopár doma, ale väčšina je už vykochaných a zozelenených (zázračná vlastnosť toho zvláštneho kovu z ktorého ich vyrábajú)
však sa dosmejete z tých drahých hodiniek príde cigán raz zebere vám to a má na chlast na rok...
osobne mám caterpillar, také, že keby ste ich hodili z osmeho poschodia, prešli bagrom, zapálili plameňometom a potom utopili v 200metroch pod vodou tak ich len oprášim a idem dalej a stáli ma OMNOHO menej
@rainbowwarior suhlasim s tym aguri...nepotrebujem extra pocitac po case jke aj tak kazdy na p...,telku dokonca nepozeram, ale kvlaitne znackove hodinky ktore mas stale pri sebe dotvaraju tvoj image!nie je to len taka zbytocnost ...ale aj tak tie rolexky za 900€ su podla mna riadne predrazene napodobeniny...@AGURI500 rolex ma dokonca este aj original falzifikaty a napodobeninY falzifikatov , si si isty ze si nevyhodil 900 €za prkotinu ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Za tú cenu môžeš mať 3D tv, kvalitný počítač, htc evo
osobne mám caterpillar, také, že keby ste ich hodili z osmeho poschodia, prešli bagrom, zapálili plameňometom a potom utopili v 200metroch pod vodou tak ich len oprášim a idem dalej a stáli ma OMNOHO menej
taketo...
jednoducho rolex bude vždy naj
take nosim najradsej
take mam