Mám bratranca, ktorý je pod papučou. Extrémnou papučou. On sa bez tej jeho ženskej nemôže pohnúť nikam. Mal som s ním ísť na pivo, ale potom to odriekol, pretože sa jeho drahá polovička nasrala, že ju nechá samu doma... Čo robiť? Mám oňho strach... ved to
hej je to chore alebo ta zenska nechce aby sa ozral?? noo a to odkedy musia varit zeny tak nech varia aj chlapi ne? a domace prace nato niesu len zeny kks vy chlapi ste divnyy
@ihatepokec z jedneho, dvoch piv sa urcite neozerie, lenze ona nevari vobec, a o domacnost sa stara len on.. a ona len rozkazuje... ja som netvrdil, ze chlap by nemal upratovat a podobne... len tiez neni dobre, ked to robi len chlap a zena len buzeruje..." toto dones, tamto sprav, do piče čo si mi to doniesol? utri dlážku.. "
ako zo zaciatku mi to bolo smiesne, ze ked mu volaco prikazala, on sa zatvaril kyslo a bez slova to siel hned spravit... ale toto robi uz viac ako tri roky... ja som cakal, ze sa prosti vzburi... a nic....
@interrupcio no poslala by som takú ženskú do pi*e akurát tak...treba sa jej čo najskor zbaviť, chlapec nech sa spamatá, aj keď takí pod papučou asi ťažko...ho niekam nasilu vytiahni šak takto bude len s ňou a ona si ho zmanipulovala špina
@interrupcio to mi je jasné ale tak nech si uvedomí kto si preňho ty a kto je ona..ona je len kúsok jeho života, no s tebou predpokladám že vyrastal a zostanete rodina navždy, za to MOŽNO keď sa raz spamatá, tak ju pošle kade lahšie...
@natashatko ved to mas pravdu... ale laska ja slepa, tak to cloveku moze aj kladivom buchat po hlave a nic to nepomoze... a zas nechcem medzi nimi robit nejake "roztržky"
Daj mu priestor a nechaj to tak... Je možno zaľúbený a ak by si sa mu začal do toho starať, tak by to len zbytočne zkazilo váš vzťah. Nič netrvá večne a raz sa to aj tak skončí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A s veľkou pravdepodobnosťou mu tak nie je moc dobre a preto by to mal zatrhnúť, okamžite ...
Ale čisto pre možnosť extrémnych prípadov dodávam, že to nie je úplne všeobecné riešenie, niektorým ľuďom podobné veci nevadia ...