2. Chystám sa na Thora 2 (inak spojme si avenegers+thor 2 a môjho oblúbeného herca ale v sobotu idem na intouchables či jak sa to volá, ale to je len také večerné premietanie v kaštieli za euro (konečne niečo čo sa tunak v tomto bohom zabudnutom a prefetovanom meste deje)
3. no do kina chodím na také tie chuťovky proste vychutnať si všetky efekty a atmosféru a tak... a neviem objektívne posúdiť lebo chodím do kina tak raz do roka
4. twilight 2 som bola donútená...a boli po mne hádzané pukance a ššššš keď som vybuchla smiechom keď sa belle na motorke, zjavil edo a vyjebala sa a tam babám durchom po lícach slzy
5. tuším 101 dalmatíncov? zo škôlky alebo s mamou pred vianocami...tuším aj aj velmi sa mi to páčilo psici všade a mala som asi 4 roky
6. za plotom asi 3x to sme mali ešte kino za 60sk a 4 poukazy na 50sk a dali sa použiť všetky do kina!
1. Na ktorom filme ste boli posledne? The Lone Ranger
2. Na aký film sa najbližšie chystáte? Ešte neviem, no kamoška chce ísť na Kick Ass 2
3. Na akom podľa vás najlepšom filme ste doteraz boli? Nerozhodne medzi Tronom a Avatarom. Obe mali najlepšie efekty, 3D, aké som doteraz videl. Príbeh tiež zaujal.
4. Na akom podľa vás najhoršom filme ste doteraz boli? Rozprávka Pasca na žraloka..čisté peklo, donutili ma ísť kamošky.
5. Pamätáte si na úplne prvý film, ktorý ste videli v kine? Ak áno, ktorý to bol? myslím, že to bol Matrix Revolutions. Ak nie, tak ešte pred ním Reloaded.
6. Išli ste niekedy do kina na ten istý film viackrát? Asi nie...
3. do kina nechodím často, ale vždy som išiel na HP časti a vždy som sa totálne tešil na to aj mesiace dopredu takže asi to
4. všetky školské sračky, cesta do stredu zeme, taká rozprávka tuším alfavlk či čo to bolo a pod. (ach) úplne totálne odpady nám dávali, aj divadelné hry úplne otras ; a ešte jo dark shadow čo sme bol s priateľmi, chcel som ísť na avengerov ale ne bo ne a kedže som vedel, že ak nebudem súhlasiť s dark shadows nikde sa nepojde, tak som sa prispôsobil (ale zas ani avengers neboli bohviečo)
5. pamätám si úplne nostalgické pocity ako pršalo a vtedy sme išli ešte do starého kina na hp 1 :´(
2. netuším, neviem či v najbližšom čase stihnem ísť do kina
3. uf, Inception ma fakt vtedy chytil...ale viacej dobrých bolo
4. Movie 43, v preklade mládeži neprístupno...pozerám že jaké dobré herecké obsadenie, a ono z toho vyšla taká chujovina že sa sama sebe čudujem že som to dopozerala dokonca.
5. nie, nepamätám
6. Nie, ale doma s obľubou dokolečka pozerám tie isté filmy viackrát. Kino je na to moc drahé.
3. Mám šťastie, že v našom malom meste funguje niečo také, ako filmový klub. Vďaka tomu som mala možnosť vidieť Requiem for a dream, Cidade de Deus a Amores Perros, ktoré milujem A z tých novších žeriem Avengers a už spomínaný Ironman 3
4. Underworld 3 - to bolo to najtragickejšie, na čo ma donútili ísť
5. To bolo strašne dávno. Tuším to bol nejaký animák o dinosauroch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
naposledy som bol na pain and gain a dnes idem do autokina na yes man
2. este neviem
3. tazko povedat
4. hm, nepamatam si, ako sa volal, ale bol to des...
5. nepamatam, ale sli sme do kina zo ZS
6. ano
@vladqog na ktorom si bol viackrát? O osamelom jazdcovi som rozmýšľala aj ja.. ako by si ho zhodnotil?
2.netuším
3.Pán Prsteňov: Dve veže
4.Láska na druhý pohľad
5.Krtko a kalhoty
6.Nie
2. Chystám sa na Thora 2 (inak spojme si avenegers+thor 2 a môjho oblúbeného herca ale v sobotu idem na intouchables či jak sa to volá, ale to je len také večerné premietanie v kaštieli za euro (konečne niečo čo sa tunak v tomto bohom zabudnutom a prefetovanom meste deje)
3. no do kina chodím na také tie chuťovky proste vychutnať si všetky efekty a atmosféru a tak... a neviem objektívne posúdiť lebo chodím do kina tak raz do roka
4. twilight 2 som bola donútená...a boli po mne hádzané pukance a ššššš keď som vybuchla smiechom keď sa belle na motorke, zjavil edo a vyjebala sa a tam babám durchom po lícach slzy
5. tuším 101 dalmatíncov? zo škôlky alebo s mamou pred vianocami...tuším aj aj velmi sa mi to páčilo psici všade a mala som asi 4 roky
6. za plotom asi 3x to sme mali ešte kino za 60sk a 4 poukazy na 50sk a dali sa použiť všetky do kina!
2. asi pain & gain/pacific rim ak budu davat
3. shutter island
4. nvm
5. Space Jam myslim..
6. jj planeta terror asi 3x po sebe
No a jeden z filmov, na ktorych som bol v kine viackrat, bola Doba ladova
@n0win0u na Pacific Rim som bola a stojí to za to, odporúčam
2. Neviem, nemá ma kto pozvať
3. Peter Pan, Nine Shrek 1 (v tomto poradí)
4. Čierna labuť, Macík, kokotiny pičoviny, pár precenených filmov
5. Život chrobáka myslím
6. Jop, ale iba na jeden film
2. purge/ocista ten film proste musim vidiet!
3. netusim
4. bloody valentine bol dost napicu ale urcite by sa este nejaky nasiel
5. tarzan
6. jj na harrym potterovi som bola tusim 3x vzdy niekto chcel ist, tak som sla
2. Na aký film sa najbližšie chystáte? Ešte neviem, no kamoška chce ísť na Kick Ass 2
3. Na akom podľa vás najlepšom filme ste doteraz boli? Nerozhodne medzi Tronom a Avatarom. Obe mali najlepšie efekty, 3D, aké som doteraz videl. Príbeh tiež zaujal.
4. Na akom podľa vás najhoršom filme ste doteraz boli? Rozprávka Pasca na žraloka..čisté peklo, donutili ma ísť kamošky.
5. Pamätáte si na úplne prvý film, ktorý ste videli v kine? Ak áno, ktorý to bol? myslím, že to bol Matrix Revolutions. Ak nie, tak ešte pred ním Reloaded.
6. Išli ste niekedy do kina na ten istý film viackrát? Asi nie...
2. Neviem. Na jeden-dva som chcel ist ale zabudol som ake.
3. Tazko povedat. Asi vsetke. Chodim len na filmy, ktore su pre mna najlepsie, takze...
4. Na ziadnom, pretoze plati to z 3
5. Tiez asi space jam
6. Ee
2. Catching fire
3. Now you see me
4. Lidice
5. Áno - Dinosaurus, alebo tak nejak sa to volalo.
6. Na HP 6
2. jen 17.
3. neviem,ale myslim ze ked uvidim 2. tak to bude ono
4. neviem.
5. nejaka rozpravka,nieco ako levi kral. mozno este skorej nieco.
6. anoo,na twilight breaking dawn 3 krat
2. Hobbit 2 / Insidious 2
3. any HP
4. Mrcha učiteľka či jak to bolo.
5. Tarzan
6. HP 7 -asi 3x,Hobbit 1 - 2x .
2. chcela som ísť na príšerky ale nevydalo.. takže momentálne nemám žiaden
3. najlepší? neviem.. bolo ich veľa a každý sa mi v danom období páčil, aj keď teraz by som si ich už asi nepozrela...
4. napr. Neskrotná ma dosť sklamala
5. Myslím,že to bola rozprávka Labutia princezná, ale nie som si istá
6. nie
2.neviem momentalne
3.co sa tyka efektov tak urcite Avatar
4.neviem vybrat
5. Harry Potter a Kamen mudrcov asi
6. nie
2 neviem
3 saving private ryan
4 nespominam si
5 Indiana jones
6 saving private ryan,pad tretej rise
2. ziaden
3. na mnohych, ale asi vypichnem Inglorious Basterds
4. Anakonda, vrazdila v lese.. na zakladke s nasou ucitelkou
5. asi Tarzan kresleny...
6. nie, ani by som nesiel
2. Neviem, väcsinou si vyberam z dostupnej ponuky az ked dostanem chut ist do kina, nezvyknem cakat, kym nejaky konkretny film pride do kin.
3. Intouchables
4. Rango
5. Sam doma 2 - Strateny v New Yorku
6. nie
1. Before Midnight.. a bolo to super
@trdelniiiq ale tak stáva sa, že film sklame očakávania. Ked si to nezažil, dobré pre teba
@popolcek presne tak - Loki 2
@kissmeplease mne sa Brave celkom páčilo
2. je ich viac, ale hobbit 2
3. do kina nechodím často, ale vždy som išiel na HP časti a vždy som sa totálne tešil na to aj mesiace dopredu takže asi to
4. všetky školské sračky, cesta do stredu zeme, taká rozprávka tuším alfavlk či čo to bolo a pod. (ach) úplne totálne odpady nám dávali, aj divadelné hry úplne otras ; a ešte jo dark shadow čo sme bol s priateľmi, chcel som ísť na avengerov ale ne bo ne a kedže som vedel, že ak nebudem súhlasiť s dark shadows nikde sa nepojde, tak som sa prispôsobil (ale zas ani avengers neboli bohviečo)
5. pamätám si úplne nostalgické pocity ako pršalo a vtedy sme išli ešte do starého kina na hp 1 :´(
6. nie
2. Na aký film sa najbližšie chystáte? ehm, žiaden?
3. Na akom podľa vás najlepšom filme ste doteraz boli? neviem, asi Snehulienka, keď som mala tak 5 rokov
4. Na akom podľa vás najhoršom filme ste doteraz boli? neviem
5. Pamätáte si na úplne prvý film, ktorý ste videli v kine? Ak áno, ktorý to bol? neviem, asi Snehulienka, keď som mala tak 5 rokov
6. Išli ste niekedy do kina na ten istý film viackrát? nie
a vlastne, načo tu ja odpovedám
2. netuším, neviem či v najbližšom čase stihnem ísť do kina
3. uf, Inception ma fakt vtedy chytil...ale viacej dobrých bolo
4. Movie 43, v preklade mládeži neprístupno...pozerám že jaké dobré herecké obsadenie, a ono z toho vyšla taká chujovina že sa sama sebe čudujem že som to dopozerala dokonca.
5. nie, nepamätám
6. Nie, ale doma s obľubou dokolečka pozerám tie isté filmy viackrát. Kino je na to moc drahé.
2. asi hobita 2
3. hobit, lebo to bolo moje prvé 3Dčko
4. neviem ti povedať, na málo filmoch som bola v kine
5. superman sa vracia asi?
6. nié, načo. keď pozerám nejaký film viackrát, tak vždy až po čase, a v kinách dávajú každý film len pár mesiacov
2, elysium
3, pacil sa mi hobbit a harry potter
4, bling ring , pure shit
5, nie
6,nie
2.Kickass 2
3.Janko a Marienka 3D
4.JB: Quantum of solace
5.V tom dome strasi, myslim
6.Nie
4. 2012
5. Mulan
6. Divoky Django, 2x
2. neviem, ešte som nepozerala program na tento týždeň
3. HP
4. Iron Sky - nechápem ako som tam mohla vydržať do konca, strašná blbosť
5. asi Život chrobáka
6. určite, ale nepamätám ktoré filmy to boli, bolo ich viac
2. Nechystám sa na žiadny.
5. Lilo a Stitch.
6. Nie.
2. neviem musím kuknúť program..
3. tých bolo viac
4. nepamätám názov
5. uf nepamätám..
6. ne
2. Kick-Ass 2
3. z posledných sa mi veľmi páčil Pacific Rim, inak asi Inception
4. nespomínam si, že by som mal z nejakého filmu, ktorý som videl v kine, vyložene zlý pocit
5. marí sa mi, že by to mohli byť nejaké staré ninja korytnačky... bol vôbec taký film?
6. Inception, Dark Knight Rises a Avengers
2. Kick ass 2, Red 2....
3. Django
4. Akty X chcem uveriť
5. nejaká disneyovka asi Popoluška ale pamätám si Leví kráľ
6. Avengers, Iron man 3, Dark knight
ked pojde nieco super a budem mat s kym a za co, tak na taky pojdem
asi Matrix.
take vcielky, neviem ako sa to volalo. hrozna vec. 3d animak a myslela som, ze to bude super, ale nie. pockat...
preboha, teraz lutujem, ze ma rodicia bravali do kina ako decko. neviem, kory bol prvy, nechcem guglit ale asi Anastazia
ano, so skolou nas dvakrat poslali na jeden film, Den potom.
2. my sme millerovci
3. asi HP
4. avengers
5. monsters a.s.
6. skyfall
2. The Conjuring
3. pfff.. Hobbit?
4. Vo štvorici po opici 2
5. asi Život chrobáka alebo Pán prsteňov prvý alebo Harry Potter prvý
6. zo školy určite
2. nechystavam sa dopredu nejak
3. mozno exit through the gift shop, trhak som v kine nevidel ziaden tusim ani
4. kanarek
5. levi kral mozno, starsie si nepamatam
6. ee
2.Zelení mäsiari vyzerajú dobre, dlho som nevidela škandinávsky film
3.Into the Wild, Inception, Control, Inglorious Basterds…
4.ešte zo školy Asterix a Obelix neviemktorýdiel, Rozhovor s nepriateľom a zadarmo Bathory, kebyže nemáme pukance, tak odídem
5.Leví Kráľ
6. nie
2. Nechystám sa asi na žiadny.. Teda, nie je žiadny taký v kine, kt. by som silou mocou chcela vidieť.
3. Chodím iba na filmy, kt. sú pre mňa fajn, čiže sa mi páčili asi všetky (Alebo aspoň väčšina)
4. Neviem, nebola som na žiadnom takom že by som pregulovala oči, že čo to je za film.
5. Moja prvá spomienka z kina je asi tak z pred 8 rokov možno? a asi to bola nejaká rozprávka.
6. Jj, Twilight 4- 2.časť
2. Pot a krev
3. Harry Potter 7 part 2
4. Twilight
5. Harry Potter 4
6. Áno na Twilight :/
2. Na ziaden
3. Netusim
4. Nepamatam
5. Levi kral asi
6. nie
2. žiadny
2. asi už žiaden
3.SHREK 3
4. vid 1.
5. áno, Pinokio
6. nie
2. Netusim
3. Inception
4. Evil Dead
5. Harry Potter 1? niesom si ist7
6. siel na Inception , Dark Knight Rises a Public Enemies
2. neviem.
3. despicable me 1,2
4. let ́s dance 2
5. život chrobáka
6. nie
2. neviem
3. tych bolo vela, naposledny napr. now you see me
4. the Mupeds!!!!!!!!!
5. fuha nepametám, ale viem že prvé moje 3D bolo podmorský svet hodinu som sa pozerala len na rybicky ale bola som z toho v prdeli
6. nie
2. Thor 2 - lebo Marvel to proste vie!
3. Mám šťastie, že v našom malom meste funguje niečo také, ako filmový klub. Vďaka tomu som mala možnosť vidieť Requiem for a dream, Cidade de Deus a Amores Perros, ktoré milujem A z tých novších žeriem Avengers a už spomínaný Ironman 3
4. Underworld 3 - to bolo to najtragickejšie, na čo ma donútili ísť
5. To bolo strašne dávno. Tuším to bol nejaký animák o dinosauroch
6. Yep, Avengers som si pozrela 3x
2. Elysium
3. Drive
4. na zle filmy nechodim, ale keď som robil v kine videl som niektore sračky aj 10 krát
5. Star Wars I.
6. to isté 4
2. We´re the Millers
3. neviem si vybrať jeden... vlastne ani dva
4. Body of lies .. to sa mi teda vôbec nepáčilo
5. nejaké rozprávky ešte počas škôlky.. Toy story tuším
6. nie
2. Thor - Dark World a Hobbita
3. na moc som nebol, ale asi to bude Hobbit
4. taký nebol
5. nejaký dokument o vesmíre v 3D kine
6. nie, ale na Pacific Rim by som išiel ešte raz
2. X-Men: Days of future past
3. Sherlock Holmes 2, LOTR...
4. The golden compass (dafuq film o hovne!)
5. určite dáky animovaný Disney film
6. nie.
2. Neviem, asi už spomínaný Thor, ak sa neobjaví niečo iné.
3. Podfukári boli fajn, Avengers, Iron man 3 nesklamali.
4. Nepovedal by som, že najhorší, ale najmenší zážitok som mal z Nine.
5. Úplne prvý, z ktorého si pamätám iba útržky boli Ninja Korytnačky s nemeckým dabingom a hrozným obrazom kedysi pred 17-timi rokmi
6. Nie, raz stačilo zatiaľ vždy.
2. To ešte neviem
3. Sherlock Holmes 2, a gatsby boli super a ani Hobbit nebol celkom zlý...
4. nepamätám sa
5. Rodinka úžasných
6. ee
2. netuším, nemám s kým ísť
3. The Avengers
4. Babovřesky
5. Neviem určite, keď som bol malý, pamätám si Quest for Camelot animovaný film, ale určite niečo bolo pred tým
6. nie
2.
3. v kine asi django unchained aaalebo dávnejšie LOTR1
4. asi lilo & stitch lebo som musel ukľudňovať bratranca čo pri tom plakal to bolo ale dávno!
5. život chrobáka, to bolo tiež dávno
6. lol, nie
2. pacific rim
3. netusím
4. coco chanel ( boha )
5. leví kráľ
6. nie
Ak sa nemýlim, tak to bola svetová vojna Z.
2. Na aký film sa najbližšie chystáte?
Muhahaha, Lietadlá mám sľúbené (
3. Na akom podľa vás najlepšom filme ste doteraz boli?
Anna Karenina a Nedotknuteľní
4. Na akom podľa vás najhoršom filme ste doteraz boli?
Ja si už ani nepamätám, ako sa to volalo, ale bolo to tak zlé, že sme odišli skôr...asi Mládeži neprístupné, či @flyingislife ?
5. Pamätáte si na úplne prvý film, ktorý ste videli v kine? Ak áno, ktorý to bol?
Most do krajiny Terabithia
6. Išli ste niekedy do kina na ten istý film viackrát?
Áno (
2. Neviem
3.Amazing Spiderman
4. Scary Movie
5. Nepamätám
6. Nie
2. Na aký film sa najbližšie chystáte? - netuším
3. Na akom podľa vás najlepšom filme ste doteraz boli? - Black swan
4. Na akom podľa vás najhoršom filme ste doteraz boli? - Anna Karenina
5. Pamätáte si na úplne prvý film, ktorý ste videli v kine? Ak áno, ktorý to bol? - Leví kráľ!
6. Išli ste niekedy do kina na ten istý film viackrát? - áno!
neviem
Valkýra
príbeh žraloka
Harry Potter 2
v pohode
2. Netuším vôbec..
3. Všetky HP
4. Zombieland alebo volačo také so zombíkmi
5. 101 dalmatíncov
6. v pohode keby som na to mala..
2. Ešte neviem, uvidím čo budú premietať
3. The Dark Knight Rises - v IMAX-e