videli ste dakdo tento "filmik"?uuuuzasne predabovany pan prstenov dakymi cechmi.ja som zdy vedela ze cesi maju zmysel pre humor........dokonale zadery.inak neviete dakdo de sa da zohnat pokracovanie?
Ja ked som tu prvykrat videla, tak som si to musela stopnut, ist do kuchyne kde som sa zavrela, lahnut si tam a vysmiat sa..a dosiel oco a ze co robim ale naozaj,zachvaty som mala jak hovad
ale aj tak,najväčší záder z celého filmu je. Kam pak kráčíš?? Nekráčim.Normálne jdu!......túto pasáž milujem!!!ved ty miši vieš ..ale inak je to the best parody..nemožem...dá sa to pozerať aj 100-krát a stále sa rúbem...milujem to!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
aj Héliák bol bezchybný!!! "Hélium je super" alebo "Já vím, že to co te drží ve vzduchu není vzduch ale mé héliové balónky!"
Aragorn: Já tebe jo, máš hodně velký a ostrý zoubky. Jesn síce tvrďák - umím zhasnut svíčku prstama, ale zoubky mám menší."
xD xD xD
alebo: "Mněly tam takhle velký a dobrý jednohubky."
Heliák a elfia reč ma dostali
Jenom lidé, co používají Ariel jsou opravdu čistí.
Když budu velký, chci býb pračkou. Odteď mi všichni říkejte Velký synu Whirpoolu