verim tomu ze ho budu sudit v rakusku.. musia nie? v tom state sudia v ktorom sa dopustil zlocinu.. ale 2,6 kg kokainu dpc verim tomu ze dostane 15 rokov
@4 a kvôli tomu je pod tým článkom také, že "diskusia". To sa tu môže rovno pridávať odkazy na články z aktualít, topiek a sme vždy keď nejaký vyjde. Keby do toho aspoň nejakú vlastnú otázku vložíš nepoviem ani slovo, ale toto je zbytočné proste...
no a co teraz ? kazdu chvilu niekoho zavru za drogy aj u nas nie len v rakusku a co je na tom ? len u nas ludi zatvaraju aj za 2 kila travy na 15 rokov a nechapem preco kludne to moze mat len pre seba a pre kamaratov
@mrxxx uz si si to zmenila? ty si mysli co uznas za vhodne, ja si myslim to co je dane z tvojho profilu. inak ked vidim z akeho bulvaru cerpas aktuality tak sa nedivim, ze aky mas profil.
@waagbistritz69 ale ja hovorim o trave ked si napriklad niekto pestuje a ma toho vela doma najdu mu to a ide do basy ako velky drogovy diler na 100 rokov ... toto je iny pripad henten je asi normalny diler inak by im to nechcel predat ... ale inak keby to mal doma len tak aj ten kokain tak preco by to nemohol mat len pre seba sak treba mat zasoby
Ja mu sice verim ze sa delit nechcel, ale pri tom kolko mal prachov by som ja uz neriskoval :d teraz ked bol v suchu a mohol si uzivat pojde sediet. Blbec :d
@method musia ho sudit v rakusku, tam nema ziadne kontakty predpokladam na vyznamnych prokuratorov, takze neexistuje aby nedostal MINIMALNE, MINIAMALNE 10 rokov, skor 15, len skor sa boji aby nedal nejaku aukciu alebo nieco, aby proste aj v dobe sudneho procesu bol vo vazbe, ale to tiez si myslim ze urcite bude lebo tu je extremne vysoka sanca ze by sa pokusil ujst niekde na druhy koniec sveta ak by bol na slobode cez sud.
ale v kazdom pripade nepochopitelna hlupost ze podla vsetkeho jeden s najvacsich bratislavskych narkobaronov a takto to sam predava.... nechapem ze na to nema hned niekolkych ludi.. urcite by mu stalo za to sa delit ako takto riskovat a takto aj potom dopadnut
Mne to je viac menej jedno, s drogami sa kšeftuje v každom meste, v každej krajine, neni to naozaj jedno či jedného z nich zatknú alebo nie? Ako keby to urobilo nejaký rozdiel..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
si kralovnaa
Ale nechapem ho. Prachov ma ako nasranych, v devine haciendu a on predava tie drogy. Nie aby si nasiel niekoho kto to bude predavat za neho
Ja mu sice verim ze sa delit nechcel, ale pri tom kolko mal prachov by som ja uz neriskoval :d teraz ked bol v suchu a mohol si uzivat pojde sediet. Blbec :d