Alebo, si najuzasnejší človek na svete, ale nie si to čo hľadá .
Napríklad sú ľudia, ktorým príde chuť jahodového milkshakeu ako najúžasnejšia chuť na svete, avšak su ľudia, ktorý okrem toho sú aj intolerantní voči laktóze a tak napriek tomu čo im chutí nechcú ten milkshake.
Inak @3 , len to 75/25% býva skôr 95/5% (a to som teraz akože veľký optimista).
To "75%" je klasické egoistické klamstvo - "nie som pre teba dosť dobrý" má byť (a aj je, len sa to nahlas nehovorí) "nie si pre mňa dosť dobrá". Plus snaha z toho ešte vycúvať ako to altruistické neviniatko s čistým štítom, ktoré tým "odrieknutím si" vzťahu ešte utrpí a najradšej sa pôjde poľutovať k nejakej inej.
Veľmi, veľmi malá šanca, že sa naozaj jedná o človeka, ktorý sa obáva, že by ti nejako ublížil, nedokázal tomu zabrániť a nemala by si dosť rozumu, aby si ho dostatočne včas opustila sama (absolutely no offense). Ľudia mysliaci vzťahy fakt vážne to totiž nezvyknú riešiť týmto spôsobom. Skôr pracujú na vlastnej zmene k lepšiemu.
Suhlas s @3 , nebolo to nic ine len klamstvo. Ak ta necha, uz mu na tebe nezalezi. Samozrejme nie je to jeden z tych divnych filmovych scenarov, kedy on je VIP a snazia sa ho zabit vsetky mafie sveta.
Takéto romantické bullshity, ktoré mi niekto vo vzťahu vraví, som už dávno prestala brať vážne.
Najprv mi rozprával aká som úžasná a ako sa u mňa bojí, aby som sama nešla v noci busom A o dva týždne o mňa ani neškrtol a mohla som ísť aj peklom. Bullshit!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
aspoň to tak býva vo filmoch
75% - lacne klamstvo, ktorym sa snazi "odlahcit" ignoraciu, odchod, nazvi to ako chces...
25% - ten clovek si je vedomy toho, ze by ti svojimi cinmi/spravanim mohol niekedy ublizit a kedze ta ma rad, tak to riesi takto...
Napríklad sú ľudia, ktorým príde chuť jahodového milkshakeu ako najúžasnejšia chuť na svete, avšak su ľudia, ktorý okrem toho sú aj intolerantní voči laktóze a tak napriek tomu čo im chutí nechcú ten milkshake.
Inak @3 , len to 75/25% býva skôr 95/5% (a to som teraz akože veľký optimista).
To "75%" je klasické egoistické klamstvo - "nie som pre teba dosť dobrý" má byť (a aj je, len sa to nahlas nehovorí) "nie si pre mňa dosť dobrá". Plus snaha z toho ešte vycúvať ako to altruistické neviniatko s čistým štítom, ktoré tým "odrieknutím si" vzťahu ešte utrpí a najradšej sa pôjde poľutovať k nejakej inej.
Veľmi, veľmi malá šanca, že sa naozaj jedná o človeka, ktorý sa obáva, že by ti nejako ublížil, nedokázal tomu zabrániť a nemala by si dosť rozumu, aby si ho dostatočne včas opustila sama (absolutely no offense). Ľudia mysliaci vzťahy fakt vážne to totiž nezvyknú riešiť týmto spôsobom. Skôr pracujú na vlastnej zmene k lepšiemu.
To, ze s tebou uz nechce mat nic spolocne a bola pre neho osudova chyba, ze si mu vliezla do cesty.
Zabali to do veticky, ktora ta ma co najmenej ranit a ma cistejsie svedomie
Jednoduche
@2
Najprv mi rozprával aká som úžasná a ako sa u mňa bojí, aby som sama nešla v noci busom A o dva týždne o mňa ani neškrtol a mohla som ísť aj peklom. Bullshit!
sa ho spytaj
Skrátka a proste ťa už dotyčný nechce, no zároveň ťa nechce raniť, resp. nechce z toho vzísť ON ako tá najväčšia sviňa.