noo tazko povedat .. neviem neviem ...i ked zase na druhej strane ja si napr na to ani nepamätam zeby som pisal take nasobene pismena .. takze je dost mozne ze to asi ajmna zasiahlo
neviem, pozrela som si z toho asi 5 minut z roznych casti filmu, jedine si pametam, co sa tam zabuchli dvere, a neviem co je na tom akoze take uzasne (aj ked som to nevidela cele, nejak ma to nezaujalo..)
musis si to pozret cele uplne .. a nie len niektore fazy ... aj mne to zo zaciatku priradalo skor smiesne lenze asi tak od polovicky sa to zacalo stupnovat a ku koncu to uz vobec nebola sranda
Pozriem si to. Všetci z toho majú nočné mory tak uvidím. Ale trailer nebol nič moc, asi to treba pozerať v tme sama doma, najlepšie v dome v blízkosti cintorína Ja sa väčšinou hororov bojím ale napríklad taký Blair Witch, z ktorého je tiež väčšina ľudí dosratá mi fakt nič nehovoril
videla som...... bála som sa...... odporúčam.... a videla som obidva možné konce... nebudem tu prezrádzať podrobnosti..... pre nadšencov hororu je to super.....
ja som na tom bola s kamaratkou v noci v kine a uplne som sa smiala,najvacsie hlasky sme davali a cele to bolo vtipne ako tie dvere sa zacali otvarat abo jak ten paplon isiel dolu som si skoro cvrkla..jediny krat co som sa zlakla fakt bolo na konci ked ho hodila do kamery...ale inak haluška=Dpotom som to kukala este v noci sama na notbuku a to uz som trosku inak brala=Dvuuu odporucam urcite pre haluz....
mne sa to páčilo, hlavne tá reálna atmosféra.. nebolo to zo série krvákov, vrahov a mŕtvych paris hilton v spodnom prádle.. bolo to iné, bol to skvelý nápad, napínavé ale jasné, mohlo to byť ešte lepšie.. mňa to teda vôbec nesklamalo
spoluziacky ot kukali vecer na intraku,ani spat nemohli,neviem moc o com to je,len co som pocula,len by ma zaujimalo ci je to natocene fakt podla reality,alebo to sa len tak vyprava,no tak som pocula teda od niektorych,nechce s ami vsetky komentare citat
Whataboutsusan : pls, mohla by si mi popisat ten druhy koniec? neviem sa k nemu dopatrat, videla som iba v traileri ako ho to hodilo do kamery... rada by som si porovnala tie rozdiely verzii...diks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Som vedel...
Aj by som povedala rozdiely, ale keď ste ešte nevideli nebudem spoilerovať