nevidela som ešte ani 1 ale chcela by som,aj keď všetci hovoria že je to úplná blbosť..tak sa chcem presvedčiť...až na to že neviem tú 1 nikde zohnať/stiahnuť :/
@b0ng nemal!!! ale to je i moja úchylka hovoriť ľuďom koniec filmu, abo čo bude nasledovať, keď to kukáme spolu Ja som sa o tom dnes bavila s jedným nemenovaným a on hovoril, že keď už neco chcem kuknúť tak, že REC je dobrý ,,, a ty si druhý, čo to dnes hovorí(vlastne píše), takže asi kuknem aj to
videla som 1 a najstrašidelnejšie na celom filme bolo asi to, že sme to pozerali na lúke (kde nikoho široko-ďaleko nebolo), a keď sme sa premiestnili, tak zhasli všetky lampy inak to bola totálna kravina a strata času nudnejší film som asi nevidela... Z toho vyplýva, že si dvojku nepozriem
Takže,,,už som to videla bolo to super (narozdiel od nudnej jednotky),,, vôbec neľutujem, že som bola v kine, šla by som aj druhýkrát... dúfam, že bude aj tretia časť a znova taká smiešno-strašidelná atmosféra v kine
@uniqueprivilegium - však ty máš stále niečo s tou jednotkou ono sa to volá, že spojitosť... Na otázku "Videli ste to?" som odpovedala, že nie, a ani si to nemienim pozrieť a to predtým bol dôvod...
@psycholilithka lenže ja som mala jít vtedy do kina(keď som založila tú diskusiu), čiže som chcela názory na tú časť - lebo mne sa jednotka tiež nepáčila a bola strašne nudná - ale nakoniec som šla --> a 2 bola super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ja na to mám ísť dnes do kina, len nwm, či pôjdem, ale asi hej...
definuj zametalo
očakával som, že sa čosi zas pohne alebo ju čosi odtiahne..
a zrazu..
jéééééb celá kuchyňa v piči
som hovoriť nemal, či?
každopádne...je to v pohode.. ale aj tak REC je 100X lepšie, aj keď to je skôr nechutné jak strašidelné.. pri tomto vás sem tam mykne.. teda mňa hej..
Blbosť! Zbytočne vyhodené peniaze za kino !
( mala som si to radšej stiahnuť )
Viac snáď nemusím dodávať.
@psycholilithka pýtala som sa na P.A.2