lebo tvorcovia si zrejme myslia ze ked tam daju roztrasenu rucnu kameru, hystericku zensku a "natocene podla skutocneho pribehu", tak sa vsetci po*ereme
jednotka bola trapna ako trenky a neviem, ktory inteligent jej dal nalepku "horor". dvojku som este nevidel, ale asi jej dam sancu i ked vela si od toho neslubujem.
hej nadväzuje, ale 2ka je už totálna chujovina, 1 sa dala ako tak, ale ozaj len ako, a dvojka .. zaspávala som pri tom... ako na pokračovanie sa dalo na to vymyslieť niečo omnoho lepšie a pútavejšie, ale dosrali to totálne ..
kedze som vobec neni na horory tak sa mi to pacilo lebo mi to nepripadalo ako neviemaky horor...a rada by som si pozrela aj dvojku..ale do kina by som na to asi nesla..
ja som videla PA1 z donutenia a podla mna kedze nie som na horory to bolo hrozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... kedze citim duchov tento film vo mne zanechal fakt stopy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
lebo tvorcovia si zrejme myslia ze ked tam daju roztrasenu rucnu kameru, hystericku zensku a "natocene podla skutocneho pribehu", tak sa vsetci po*ereme
Inak 1.tka bola fajn, v 2.jke som sa miestami stratila, ale asi to bude aj tým, že moja angličtina nie je vôbec svetová