Síce hovoria že je to skutočné, ale je to iba ťah na divákov... a ešte k tomu je to aj neskutočne nudná hovadina... presne ten istý tip filmu ako záhada Blair Witch...
@Pernik neberiem to ako urážku, ale som rada že si uvedomuješ že ním si, keďže si tak nazval práve mňa
Nedá sa nerypnúť? Čo tak preukázať svoje sebaovládanie a proste sa premôcť? Z čoho vlastne pramení tvoja potreba zhadzovať kadekoho na fóre? Nejaké problémy v osobnom živote?
@Lilluska228 Som na anonymnom fore, kde ľudia vyjadrujú svoje názory, nepoznám ťa, nechápem prečo by som sa mal v niečom ovládať, je to verejná diskusia a vyjadril som to čo si myslím.
To čo si sa pýtala bolo zjavne infantilné, reagoval som.
Nezhadzujem kadekoho, ale len vyjadrenia, nad ktorými krútim hlavou, to či to budeš ty, alebo ostatní rešpektovať ma už nezaujíma.
Presne, sú to problémy, som totiž ten typ čo sedí 18 hodín za birdzom a jediná moja zábava ja zhadzovanie a reagovanie na rôzne perly
@Lilluska228 ja som ten film videla s prestávkami.. (na upokojenie) neviem ako som sa odhodlala na tento film.. asi preto lebo ma kamoš presvedčil..... a plakala som preto, lebo nevedela som či mám tomu filmu veriť alebo nie... a potom bol večer a ja na horory nie som veľmi stavaná a bojím sa už aj pri najmenšom pohybe alebo tak..... so mnou horory pozerať je zážitok na celý život....
taku blbost som jakziv nevidle..ze horor jak oči uplny blud..som to musel dopozerat na druhy dne bo som pri tom zaspal.. a k tym dvom koncom..natocili jeden koniec ale steven spielberg povedal ze NE a preto sa natocil druhy koniec ktory je vo filme
@19 Ale je rozdiel medzi vyjadrením názoru a rýpaním, zhadovaním, nadávaním, atď atď čo tu predvádzaš ty... "Presne, sú to problémy, som totiž ten typ čo sedí 18 hodín za birdzom a jediná moja zábava ja zhadzovanie a reagovanie na rôzne perly" niekedy to tak vyzerá
@Iwuanka bože tak to sme podobné =D ale proste ja mám rada horory ale potom som úplne posratá =D A bojím sa spať sama v izbe.... čo ja sa niekedy bojím keď som sama na poschodí cez deň =D
no čo už nemôže byť každý dokonalý, však @Pernik ?
videla a je to blbosť. podobná ako blair witch. keby som to videla v kine, mala pred sebou cestu domov a od 8 rokov by ma prenasledoval demon tak by som sa toho bala
mne sa to vôbec nepáčilo... ako ja už mám čo to hororov odpozerané, ale tohto som sa vôbec nebála a bolo to spracované dosť že na prd.. (môj názor) a ževráááj by to malo byť inšpirované skutočnou udalosťou, ale človek si toho dokáže veľa domyslieť
dnes som to videl a uz to nechcem vidiet. Nebolo to zo zaciatku nic moc, no potom to gradovalo...bolo to zvlastne a osobne verim na taketo veci aspon tak trochu asi ako kazdy a prisaham, ze by som to nechcel zazit..a k otazke nie skutocne o nebolo - bolo to hrane.
.. jhaj tahQ ako podla man to bolo dost husté .. zo začiatku ako nič moc .. ale tje posledne noci už boli fakt dost kruté ... fakt keby sa to deje mne asik yb mi nebolo všetko jedno .. xD .... ale newjem ... uričte tham je natom nječo rpavdy .. ale dost tam je toho vymyslene aspon podal mna .. no moj nazor ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Vraví sa, že to je podľa skutočnej udalosti, ale nie.
A bol to celkom fajn film
Týždeň som ako posratá chodila po schodoch so svetlom večer, a aj to som sa bála
@Pernik A musel si rypnúť Dúfam že si si zas vyhonil ego na ďalšom "ovplyvniteľnom pubertiakovi" Apropo... že práve ty ma nazývaš pubertiakom
Neviem od kedy je pubertiak urážka, som ním aj ja, priznávam sa k tomu a nehanbím sa za to...ale možno ty áno
Nedá sa nerypnúť? Čo tak preukázať svoje sebaovládanie a proste sa premôcť? Z čoho vlastne pramení tvoja potreba zhadzovať kadekoho na fóre? Nejaké problémy v osobnom živote?
či je to podľa skutočnej udalosti mne je jedno... je to nuda...
To čo si sa pýtala bolo zjavne infantilné, reagoval som.
Nezhadzujem kadekoho, ale len vyjadrenia, nad ktorými krútim hlavou, to či to budeš ty, alebo ostatní rešpektovať ma už nezaujíma.
Presne, sú to problémy, som totiž ten typ čo sedí 18 hodín za birdzom a jediná moja zábava ja zhadzovanie a reagovanie na rôzne perly
@Iwuanka bože tak to sme podobné =D ale proste ja mám rada horory ale potom som úplne posratá =D A bojím sa spať sama v izbe.... čo ja sa niekedy bojím keď som sama na poschodí cez deň =D
no čo už nemôže byť každý dokonalý, však @Pernik ?
ale počula som o čo ide a malý popis
-- btw - v skutočnom živote to nie je také strašidelné a ani nudné